Δήμητρα Κολλά: «Συνήθως δεν απαντώ σε ρωτήσεις που έχουν να κάνουν με…»
Showbiz

Δήμητρα Κολλά: «Συνήθως δεν απαντώ σε ρωτήσεις που έχουν να κάνουν με…»

Η Δήμητρα Κολλά, πέρα από αστείρευτο ταλέντο, στοχεύει μέσα από τις ερμηνείες της να ποιεί ήθος, παραμένοντας ταπεινή και φωτεινή, σαν ένα διαμάντι.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό.

  • Έχεις δηλώσει πως η πίστη αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής σου. Υπήρξε ποτέ κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που σε έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό;

Συνήθως δεν απαντώ σε ρωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα Πιστεύω μου, αλλά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να το κάνω... Από πολύ μικρή ηλικία ήξερα ότι σ’ αυτό το ταξίδι της ζωής δεν βρέθηκα τυχαία και φυσικά δεν είμαι μόνη μου, ενεργειακά εννοώ. Ως ένα παιδί που η αντίληψή του για τον κόσμο, δεν περιοριζόταν μόνο στο τι βλέπει και τι ακούει, αλλά κυρίως στο τι βίωνε μέσα από μεταφυσικές εμπειρίες που είχε, με οντότητες τόσο από το φως όσο και απ’ το σκοτάδι.

Οδηγήθηκα από πολύ μικρή ηλικία να ψάχνω την αλήθεια μέσα από διαφορετικές αντιλήψεις θρησκειών και μη, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό μου την συμβουλή του παππού μου, «γνώρισε πρώτα καλά τον Χριστό και μετά ψάξε τα πάντα». Σ’ αυτό το πνευματικό μου ταξίδι και μετά από πολλές ευχάριστες και μη εμπειρίες, κατέληξα να λέω, ότι αν θα ήθελα να μοιάσω σε κάποιον σ’ αυτή ζωή, αυτός θα ήταν κάποιος που πρεσβεύει την αλήθεια, το δίκαιο, την ελευθερία, την ειρήνη και την αγάπη.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Κολλά: Το όνειρο που ποτέ δεν εκπληρώθηκε, η κατάθλιψη και η υποκριτική

magissa-kolla-(1).jpg

Έχω βρει αυτόν που δεν έπαψε να υποστηρίζει το δίκαιο και την ελευθερία ενάντια σε μεγαθήρια της εποχής του, τον μεγαλύτερο επαναστάτη όλων των εποχών! Αυτόν που αγαπούσε μέχρι και τους δυνάστες του, αποδεικνύοντας έτσι το μεγαλείο του και την θεϊκή του υπόσταση, τον δικό μου superhero, τον Χριστό!

Απεχθάνομαι οποιαδήποτε ακραία συμπεριφορά που γίνεται στο όνομα του, αλλά και όσους έχουν μάθει να τον βρίζουν χωρίς πραγματικά να ξέρουν τον λόγο. Λυπάμαι όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο του. Και δεν με εκφράζει κανένα δόγμα και ανθρώπινες φοβίες και κανόνες... Πιστεύω πολύ στον τριαδικό Θεό, κάποια στιγμή ένας συνάδελφος με ρώτησε γιατί... Γιατί γεννήθηκα ξέροντας ότι είμαι μέλος ενός φωτεινού συνόλου, ότι τίποτα δεν φτιάχτηκε από το τίποτα, από το κενό, άρα πιστεύω στον φωτεινό δημιουργό, στον Παντοκράτορα.

Γιατί το Άγιο Πνεύμα που μέσα στους αιώνες έχει αγγίξει όλους τους σοφούς του κόσμου έχει μόνο αλήθεια και φως, όχι σκοτάδι. Γιατί ο Λόγος του Θεού ενσαρκώθηκε επί γης για να ακουστεί καλύτερα στις καρδίες μας, να γίνει το φωτεινό παράδειγμα και να μας αποδείξει ότι μέσα από τον δικό του τρόπο ζωής γινόμαστε μικροί θεοί γεμάτοι από το φως του Δημιουργού, με στόχο να επιλέξουμε να ενωθούμε ξανά μαζί του μετά απ’ αυτή την εμπειρία, είπε η Δήμητρα Κολλά στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved