Βενετία Σώζου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Χάρη Σώζου! Η σπάνια φωτό από θεατρική τους έξοδο
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Βενετία Σώζου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Χάρη Σώζου! Η σπάνια φωτό από θεατρική τους έξοδο

Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Βενέτια έκανε ο Χάρης Σώζος.

Ο ηθοποιός με την πανέμορφη κόρη του, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το total white outfit της, έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα "Τα τελευταία φεγγάρια"
με τον Στέφανο Κυριακίδη και την Άντζελα Γκερέκου.

6Z3A9473.jpg

Μπαμπάς και κόρη αφού παρακολούθησαν την παράσταση πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. Η 17χρόνη συνόδεψε τον γοητευτικό μπαμπά της και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Ο Χάρης Σώζος και η Μελίνα Μαρνέρου έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Λεωνίδα, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, και τη Βενετία.

Δες φωτογραφίες

«Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο The 2night Show το 2021.

«Παρακολουθούσε στην Κύπρο, απ' όπου κατάγεται, το «Δις εξαμαρτείν» και είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον παντρευτώ». Μετά από χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Θέατρο και έτυχε να βρεθούμε. Είναι ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι εξαιρετική, υπέροχη. Είναι καλλιεργημένη και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ουσιαστική σύντροφος», έχει δηλώσει για την σύζυγό του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved