Λίλα Δρούτσα: Όταν η δίδυμη αδελφή της Εύης έπαιξε στους Δύο ξένους-Η απίστευτη ομοιότητα
Showbiz

Λίλα Δρούτσα: Όταν η δίδυμη αδελφή της Εύης έπαιξε στους Δύο ξένους-Η απίστευτη ομοιότητα

Το όνομά της συνδέθηκε με τα μεγαλύτερα σουξέ και η αποτέλεσε σημαντικό μέρος της επιτυχίας για πολλούς καλλιτέχνες. Ο λόγος για την Εύη Δρούτσα η οποία έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της στιχουργικής.

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στη στιχουργική η Έυη Δρούτσα σπούδασε ηθοποιός και μάλιστα ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο, στο πλευρό του Μάνου Κατράκη.

Εύη Δρούτσα: Η τραγουδίστρια που απέρριψε τον «Παλιόκαιρο» - «Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα»

Επίσης, επί 3 χρόνια συνεργάστηκε με το Ντίνο Ηλιόπουλο και μετά με τον Βύρωνα Πάλη και την Αφροδίτη Γρηγοριάδη στη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Το σπίτι των ανέμων» και σε επιθεωρήσεις στο θέατρο Καλουτά. Ποιος να το φανταζόταν άλλωστε όταν στο ενεργητικό της έχει μια καριέρα 30 χρόνων στο Ελληνικό τραγούδι ενώ συνολικά έχει γράψει πάνω από 1.500 τραγούδια.

droutsa-(6).jpg

Το ταλέντο στην οικογένεια της Εύης ήρθε για να συμπληρώσει η δίδυμη αδερφή της, Λίλα την οποία έχουμε απολαύσει τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Λίλα Δρούτσα έχει κυκλοφορήσει δυο παραμύθια της από τις εκδόσεις «Διάπλαση» ενώ εμφανίστηκε ως guest star στην τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι» όπου υποδύθηκε τη γιατρό της Ντένης Μαρκορά την ημέρα των γενεθλίων της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 27ο λεπτό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved