Νίνο-Ζόζεφιν: Ήρθε το τέλος της σχέσης; - Ο έρωτας, οι φήμες, το unfollow & η διάψευση του χωρισμού
Showbiz

Νίνο-Ζόζεφιν: Ήρθε το τέλος της σχέσης; - Ο έρωτας, οι φήμες, το unfollow & η διάψευση του χωρισμού

Νίνο και Ζόζεφιν, όπως τούς θέλουν πολλά δημοσιεύματα, έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από κάποιους μήνες κοινής πορείας, επικαλούμενα το unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον στο Instagram. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε προσπαθήσει να κρύψει τη σχέση του, όμως όπως λέει και ο λαός ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Δυστυχώς οι τίτλοι του τέλους ήρθαν αρκετά γρήγορα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Νίνο: Ο μεγαλύτερος fan της Ζόζεφιν! Την απόλαυσε & την βιντεοσκοπούσε συνέχεια! Αποκλειστικό βίντεο

0H6A4821.jpg

Οι τραγουδιστές, σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram και πρόδωσαν τον χωρισμό τους.

Η Ζόζεφιν πάντως προσφάτως δήλωσε ερωτευμένη διαψεύδοντας τα παραπάνω δημοσιεύματα.

0H6A4855.jpg

Μάλιστα, η Ζοζεφίν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του». Κάτι που επανέλαβε και στο Πρωινό πριν από λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved