Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
Showbiz

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Η εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού για την εμφάνισή της επέλεξε μία denim ολόσωμη φόρμα, η οποία έκρυβε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και οι φωτογραφίες μαρτυρούν την ευχάριστη διάθεση που έχει εδώ και λίγο καιρό, γνωρίζοντας την προοπτική ότι σύντομα θα γίνει μανούλα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day σε ποιον μήνα βρίσκεται ενώ αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού που περιμένει.

Αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν πολύς ο καιρός που, δεν θα πω το έκρυβα, αλλά το προστάτευα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό. Είναι το καλύτερο αυτό, να το προστατέψεις για ένα διάστημα. Αλλά δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε πολύ να το μοιραστούμε για να φύγει ένα βάρος από πάνω μας.

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Η ανακοίνωση μέσω instagram & η αποκάλυψη για την προηγούμενη άτυχη κύηση

tsagkrinou.jpg

Θέλω να πάνε όλα καλά γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του 4ου μήνα. Θέλω τη θετική σας διάθεση. Δεν είναι το πιο εύκολο να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία να προσπαθήσεις και να γίνει αυτό το όνειρο. Οπότε περάσαμε τη στιγμή που απογοητευτήκαμε, αλλά ξαναπροσπαθήσαμε και ήταν δίπλα μας οι γονείς μας. Θα έλεγα ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη όμως προχωράει καλά».

Και ο Dj Stephan τόνισε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας και ενός άνδρα να μεγαλώνει την οικογένειά του και να αποκτά ένα νέο μέλος. Κάναμε το τεστ και η Έλενα εκείνη την ώρα έκανε μπάνιο και εγώ έβγαζα βίντεο και βγήκε το αποτέλεσμα και χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Θα το ανεβάσουμε κάποια στιγμή, το έχουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, θα το μάθουμε σύντομα αλλά είμαστε χαρούμενοι».

Δείτε εδώ την gallery με τις φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης:

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Τσαγκρινού: Ο σύντροφός της τής έκανε δώρο ένα σπίτι - Μάθε γιατί δεν φορά το μονόπετρο

«Πετάει στα σύννεφα» η εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού - Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση

Τσαγκρινού: Η δημόσια εμφάνισή με σέξι floral φόρεμα, 10 μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved