Βόσσου: «Η Ερασμία Μάνου & ο Βασίλης Δημάκης ξέρουν τι συνέβη στη σχέση τους, ας το σεβαστούμε»
Showbiz

Βόσσου: «Η Ερασμία Μάνου & ο Βασίλης Δημάκης ξέρουν τι συνέβη στη σχέση τους, ας το σεβαστούμε»

Η Σοφία Βόσσου σε δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, μίλησε για το πρόσφατο χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη με τον οποίο είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. 

Αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του καλλιτεχνικού χώρου σχολιάζοντας: «Πάντα υπήρχαν φίρμες. Ένα νέο παιδί που βγαίνει και θέλει να πορευτεί στον χώρο της μουσικής, όταν περιστοιχίζεται από ανίδεους που το παίζουν φίρμες, τι μαθήματα θα πάρει;».

Δημάκης για Μάνου: «Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι;»

vossou.jpg

Στη συνέχεια, η Σοφία Βόσσου μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι που μας εκπροσωπεί φέτος στη Eurovision ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να δει στη σκηνή του ευρωπαϊκού θεσμού τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σε ό,τι αφορά τις άψογες σχέσεις που έχει με τον πρώην σύντροφό της Ανδρέα Μικρούτσικο, η Σοφία Βόσσου σχολίασε: «Με όλες τις σχέσεις μου είμαι έτσι, γιατί με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα», ενώ τόνισε πως δεν της αρέσουν τα πεσίματα των δημοσιογράφων.

manou-dimakis.webp

Τέλος, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της κόρης της από τον Βασίλη Δημάκη λέγοντας:

«Η κόρη μου δεν είπε κάτι για τον χωρισμό της. Την ημέρα των γενεθλίων της ο Βασίλης μέσα από τον πόνο του θεώρησε ότι πρέπει να ξεσπάσει. Θέλω να είναι καλά η κόρη μου και ο Βασίλης Δημάκης. Επειδή χώρισαν δεν σημαίνει ότι ένας από τους δυο είναι κακός. Η Ερασμία και ο Βασίλης έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς. Η Ερασμία και ο Βασίλης ξέρουν τι συνέβη στη σχέση τους, ας το σεβαστούμε».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved