Δημήτρης Λάλος–Έλενα Μαυρίδου: H τελευταία κοινή φωτό στο Instagram που μόνο χωρισμό δεν προμήνυε
Showbiz

Δημήτρης Λάλος–Έλενα Μαυρίδου: H τελευταία κοινή φωτό στο Instagram που μόνο χωρισμό δεν προμήνυε

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, και το ρεπορτάζ της Espresso ο πρωταγωνιστής του Σασμού φαίνεται πως έχει χωρίσει οριστικά από τη σύζυγό του μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και μία κόρη η οποία έχει την απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

dimitris-lalos1.jpg

Δημήτρης Λάλος–Έλενα Μαυρίδου

Η Έλενα Μαυρίδου και ο Δημήτρης Λάλος έκαναν τον Δεκέμβριο μία μικρή οικογενειακή απόδραση στη Νυρεμβέργη. Οι δυο τους είχαν μοιραστεί μέσω instagram πλούσιο υλικό μαζί με την κόρη τους και η παρακάτω εικόνα που θα δείτε έμελλε να είναι η τελευταία κοινή για το ζευγάρι.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery:

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη σχέση τους σε πρόσφατη συνέντευξη του:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ότι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα.

Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο.

Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει».

Δείτε εδώ το βίντεο με το ρεπορτάζ για τον χωρισμό του Δημήτρη Λάλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved