Φώτης Λώσης: Ποιος είναι ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου;-Τα 15 χρόνια σχέσης με την κόρη της, Όλγα
Showbiz

Φώτης Λώσης: Ποιος είναι ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου;-Τα 15 χρόνια σχέσης με την κόρη της, Όλγα

Ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης, έχει γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων των τελευταίων ημερών. 

Ο λόγος η διαμάχη υπήρξε ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την κόρη της το προηγούμενο διάστημα. Ο ίδιος και η σύζυγός του, Όλγα Κιουρτσάκη, άλλωστε, είχαν στείλει εξώδικο προς τα ΜΜΕ με το οποίο ζητούσαν να σταματήσει κάθε αναφορά στο όνομά τους και στη ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου: Στα εννιάμερα της μάνας της με την κόρη της, Όλγα - Η απουσία του γαμπρού της

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό και των δύο γυναικών μέχρι πρότινος και είναι πατέρας της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου;

Η μακροχρόνια σχέση και ο γάμος

To 2017, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την κόρη της Άντζελας Δημητρίου να δηλώνει ευτυχισμένη εκείνη την περίοδο:

«Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια. Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και τρία παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πως είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Το 2017, εννέα μέρες πριν το γάμο, ήμουν δύο μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στον γάμο μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν τον γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει εννέα μέρες από την αποβολή».

«Είναι εύκολο να έχεις πεθερά την Άντζελα Δημητρίου. Είμαστε ίδια ηλικία», είχε δηλώσει ο Φώτης Λώσης.

dimitriou-(6).jpg

Η Άντζελα Δημητρίου τον τελευταίο καιρό είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ρήξη ανάμεσα σε εκείνη, την κόρη της και τον γαμπρό της δηλώνοντας:

«Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά ποτέ ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ό,τι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί, πίστεψέ με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα!».

Ο Φώτης Λώσης, πάντως, μετά τον θάνατο της γιαγιάς της γυναίκας του, φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις και άφησε χώρο και χρόνο σε μάνα και κόρη να τα ξαναβρούν και να γεφυρωθεί, ίσως, το χάσμα στον πυρήνα της οικογένειας Κιουρτσάκη. Όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved