Γαλακτερός - Ντάλλα: Ο τρελός έρωτάς τους και το ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό!
Showbiz

Γαλακτερός - Ντάλλα: Ο τρελός έρωτάς τους και το ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό!

Ο Παύλος Γαλαακτερός και η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια κολύμβησης Όλγα Ντάλλα, την οποία γνωρίσαμε στο «GNTM», αποφάσισαν να γιορτάσουν τον έρωτά τους με ένα ταξίδι στο Μεξικό.

Ο φτερωτός θεός έκανε και πάλι το θαύμα του! Αυτή τη φορά τα βέλη του στόχευσαν την Όλγα Ντάλλα και τον Παύλο Γαλακτερό και οι δύο ερωτοχτυπημένοι μοιάζουν να το απολαμβάνουν.

Ο Παύλος Γαλακτερός έκανε μια αποκάλυψη για την αδερφή του

Το πανέμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε από το «GNTM», και πρωταθλήτρια κολύμβησης με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ο γιος του γνωστού παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νόσου Γαλακτερού, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα από τις συμμετοχές του στο «Survivor» και το «Asia express», αποκάλυψαν τον έρωτά τους χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα υπέροχο ταξίδι στο Μεξικό. Και οι δύο ήθελαν να ζήσουν τη μαγεία και τις αντιφάσεις της λατινικής χώρας. Έτσι, χαλάρωσαν σε εξωτικές παραλίες και spa πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα και έκαναν αρχαιολογικούς περιπάτους ενώ έζησαν από κοντά την τόσο ιδιαίτερη κουλτούρα του μεξικανικού λαού.

«Εξωτική», ωστόσο, είναι η ζωή τους και στην Ελλάδα, καθώς απολαμβάνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους, χωρίς να τους απασχολείτο πού βρίσκονται, αρκεί να είναι μαζί. Είναι χαμηλών τόνων και οι δύο, αφού έχουν επιλέξει να κρατούν διακριτική απόσταση από τη δημοσιότητα, όμως δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Τόσο την Όλγα όσο και τον Παύλο τούς ενδιαφέρει μόνο η ουσία και δεν αναλώνονται σε επικοινωνιακά τρικ.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved