Καλή Καλό: Στα 98 της, ζει σε γηροκομείο και δεν είναι καλά - Μόνη και χωρίς συγγενείς
Showbiz

Καλή Καλό: Στα 98 της, ζει σε γηροκομείο και δεν είναι καλά - Μόνη και χωρίς συγγενείς

Στιγμές: Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την ιδιότητα του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε σε συνέντευξή του για τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για την Καλή Καλό, που πλέον είναι 98 ετών και ζει σε γηροκομείο ενώ σημείωσε ότι δεν έχει κανέναν συγγενή.

«Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος (σ.σ: που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση) είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μία ζωή με θέατρα και σχολεία δικά της, μία ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μία γηραιά κυρία με μία μικρή σύνταξη και τη βοηθάμε. Είναι στο Γηροκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι καλά πια. Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, αχάριστος, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

kalikalo.jpg

«Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι "ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες". Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου».

Η τελευταία της συνέντευξη

Τον περασμένο Σεπτέμβρη (2023), είχε μιλήσει στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα OnTime και τα όσα είχε πει είχαν συζητηθεί.

  • Στο χώρο σας;

Βέβαια και ακόμα, συνέχεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχεις κάνει γι’ αυτόν πάρα πολλά. Τον ανέδειξες από την αφάνεια, που λέμε, τον έκανες διάσημο και πήγα να του ζητήσω μια χάρη. Μια υπογραφή να περάσουν δύο φίλοι μου δωρεάν στο θέατρο, όπου έπαιζε. Και μου είπε «αυτά ξέχασέ τα. Δεν γίνεται δωρεάν, πρέπει να πληρώσουν».

  • Ποιος ηθοποιός ήταν αυτός;

Ο Βουτσάς.

  • Τον είχατε βοηθήσει;

Τον βρήκα στη Θεσσαλονίκη να κοιμάται σκεπασμένος με ένα χαλί και τον έφερα στην Αθήνα. Είχα θίασο «Καλής Καλό» και τον έβγαλα. Τότε έπρεπε να ήσουν πρωταγωνιστής για να παίξεις με την πρωταγωνίστρια. Αχάριστος. Αχάριστος.

  • Τον συγχωρείτε τώρα που έχει φύγει από τη ζωή;

«Ποτέ, ποτέ. Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Η αχαριστία είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν μπορείς να συγχωρέσεις κάτι που έγινε. Δεν παίρνεται πίσω».

kali-kalo.webp
  • Ναι, αλλά λένε ότι ο νεκρός δεδικαίωται.

Τόσο το χειρότερο.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε μιλήσει στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Η ίδια τότε θέλησε να μιλήσει για την απόφαση που είχε πάρει, να κρατήσει τα οστά του γιου της στο σπίτι της, που βρέθηκαν το καλοκαίρι σε ένα ξύλινο κουτί.

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι και μου πήραν δείγμα να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα "ναι" αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε. Υπάρχει κανένα εμπόδιο;», είχε πει αρχικά και είχε συνεχίσει:

«Ο γιος μου είχε μανία με τη Χημεία, του έκανε και καλό και κακό ο καθηγητής του. Του έδωσε φτερά να κάνει τα δικά του πειράματα. 14 χρόνια πάλευα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του και αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν τον έχασα…».

Διαβάστε επίσης:

Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, αχάριστος, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Καλή Καλό: Για πρώτη φορά απαντά για τα οστά του γιου της που βρέθηκαν στο σπίτι της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved