Μαρία Κανελλοπούλου: Oι προτροπές της Χρονοπούλου για πλαστική & το τοξικό μήνυμα που έλαβε
Showbiz

Μαρία Κανελλοπούλου: Oι προτροπές της Χρονοπούλου για πλαστική & το τοξικό μήνυμα που έλαβε

Στον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει καμία αισθητική παρέμβαση αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα η Μαρία Κανελλοπούλου μιλώντας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου με κοιτούσε και μου έλεγε “θα σε πάω σε έναν ειδικό να σου βάλει τίποτα εδώ και εδώ”. Μου έλεγε “είσαι ταλαντούχα, πειράζει να είσαι και όμορφη; Δεν τα ήθελα, φοβάμαι τους γιατρούς. Μετά τον θάνατο της Νατάσας Μανίσαλη, σκέφτομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που πηγαίνουν και ξαπλώνουν και κόβουν ψωμάκια και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα κρεβάτια για πολύ δυσάρεστο λόγο. Το ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Και να σου πω ας κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκες, δικό τους είναι το σώμα και το πρόσωπο και το δικαιούνται, αλλά εγώ δεν μπορώ να φύγω αυτό το πράγμα. Έχω δει ανθρώπους να βασανίζονται τόσο πολύ, που το αισθάνομαι σαν να είναι ύβρις» είπε αρχικά.

Μαρία Κανελλοπούλου: Η εξομολόγηση για τον Γολγοθά που ανέβηκε - «Μου κόστισε η ομίχλη του μυαλού»

SDEW.jpg

Το τοξικό μήνυμα που έλαβε:

«Μου άφησε μία κυρία στο mail μου, που είναι το ίδιο από όταν ήμουν βουλευτής και μου έγραψε -για αυτό λέω ότι είναι διακομματικό, διαταξικό- ότι τόσα λεφτά έχεις βγάλει, δεν πας να φτιάξεις λίγο τη μούρη σου που είναι τόσο χάλια. Μήνυμα σοβαρό ήταν. Λέω που είναι κατ΄αρχήν τα λεφτά; Ας πούμε ότι έχεις μία αίθουσα που τους αρέσεις και σε επευφημεί και σηκώνεται ένας και φεύγει και δεν γυρίζει ξανά. Πώς μπορείς να θυμάσαι συνέχεια αυτόν τον έναν, ενώ έχεις κόσμο από κάτω που σου λέει μπράβο; Ε, τέτοιος άνθρωπος είμαι» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved