Καινούργιου για πλαστικές: Με κατηγορούν ότι έχω κάνει τόσα, τη μύτη μου άλλαξα & φάνηκα διαφορετική
Showbiz

Καινούργιου για πλαστικές: Με κατηγορούν ότι έχω κάνει τόσα, τη μύτη μου άλλαξα & φάνηκα διαφορετική

H εκπομπή, Super Κατερίνα σχολίασε την πλαστική επέμβαση στη μύτη που έκανε η Ιωάννα Τούνη και το κόστος της και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να μιλήσει για την ίδια.

Αρχικά είπε: «Μιας και λέμε για μύτη δεν πάμε στην Ιωάννα Τούνη;».

Και αναφέρθηκε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Alpha στη δική της πλαστική επέμβαση στη μύτη: «Όταν την έκανα ήμουν ανήλικη, 17 χρονών. Οι μέθοδοι τότε ήταν πολύ πιο επίπονοι, είχες ολόκληρο το πρόσωπο μπαταρισμένο. Τώρα έχουν εκσυγχρονιστεί, πάνε και 20 χρόνια…»!

«Α! Στο μαγαζί του πρώην» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη και τα... κοτόπουλα

katken85_1709718734_3317683668333575865_226551556.jpg

Και αποκάλυψε: «Το αποτέλεσμα το βλέπεις μετά από έναν χρόνο. Παιδιά εμένα που με κατηγορούν πόσα έχω κάνει, τη μύτη μου άλλαξα και φάνηκα τελείως διαφορετική. Αν αλλάξεις μύτη και φρύδια τελείωσες μετά. Η μύτη είναι το Α και το Ω. Εγώ είμαι ο ειδικός!».

Για τη μύτη της έχει ξαναπεί στην εκπομπή της η Κατερίνα πριν καιρό: « Έχω κάνει πλαστικές και όταν ήμουν 17 χρονών και αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου, δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω... Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει. Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν… Υπάρχει πλαστικόμετρο. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει»!

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: «Είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά. Θυμάμαι να μου φεύγουν τούφες»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να ήμουν 7 μηνών έγκυος ή και ημερών έγκυος»

Καινούργιου: «Κάτσε μην ερωτευτώ τον Σχίζα και σε παίρνω να πηγαίνουμε για παρακολούθηση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved