H Τούνη μας έδειξε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής αλλά ο Αλεξάνδρου είπε… μεγάλες αλήθειες!
Showbiz

H Τούνη μας έδειξε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής αλλά ο Αλεξάνδρου είπε… μεγάλες αλήθειες!

Διορθωτική επέμβαση στη μύτη της έκανε η Ιωάννα Τούνη και πρόσφατα μας έδειξε το αποτέλεσμα.

Η γνωστή influencer είχε ενημερώσει στα social media πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος προκειμένου να ξεπρηστεί η μύτη της αλλά και να φύγουν τα σημάδια γύρω από το σημείο και σιγά σιγά αυτό συμβαίνει με την ίδια όμως να έχει πλέον άγχος για το πώς θα τα φέρει «βόλτα» μιας που τόσες ημέρες είχε τη βοήθεια της πεθεράς της αλλά τώρα έφυγε.

Ιωάννα Τούνη: Έκανε τα αποκαλυπτήρια μετά την πλαστική στη μύτη – Το πρώτο βίντεο και το κόστος

Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού, είχαμε και την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος με πολύ χιούμορ –και δόση αλήθειας- είπε μέσα από την εκπομπή:

touni-alexandrou.jpg

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι περνάω, μόνο οι παντρεμένοι με παιδί καταλαβαίνουν. Θα κάνω τον μαραθώνιο του Κοκλώνη αν ξεκινήσω να λέω. Γκρίνια; Με παίρνουν και με ρωτάνε πώς είναι η Ιωάννα. Βρε την Ιωάννα ρωτάτε πώς είναι; Τους γύρω γύρω να ρωτάτε! Και έχει και συνέχεια, part 2».

Η ίδια πριν την επέμβαση δεν είχε κρύψει το άγχος της καθώς όπως είχε πει πρόκειται για ένα δύσκολο και περίπλοκο χειρουργείο.

touni.jpg

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Κι όμως πάντρεψε φίλη της με το γύψο στη μύτη και με μελανιές στο πρόσωπο

Ιωάννα Τούνη - Έτσι είναι η εικόνα της χωρίς φίλτρα, 4 μέρες μετά τη ρινοπλαστική:«Αναπνέω κάπως...»

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το πρόσωπό της 3 μέρες μετά το χειρουργείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved