Μαίρη Αυγερινοπούλου: Θυμάται τις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες
Showbiz

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Θυμάται τις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες

Αποτελεί -αναμφίβολα- μια από τις εμβληματικότερες γυναικείες μορφές στον χώρο της δημοσιογραφίας. Και δεν θα γινόταν αλλιώς, μιας που η επικοινωνία ήταν για εκείνη μονόδρομος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε για τις κορυφαίες συναντήσεις της στη σπουδαία διαδρομή της.

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πήγα να πεθάνω δύο φορές, πρήστηκα και κόπηκε η αναπνοή μου»

Μέσα στη δουλειά σας γνωρίσατε σπουδαίες προσωπικότητες, υπήρξε κάποια ή κάποιος από αυτές που σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο αείμνηστος Νίκος Κούνδουρος, γιατί ήταν πάντοτε απόλυτος. Ακόμη και όταν σου έκανε μια δήλωση, σου έβαζε μέχρι τα κόμματα και τις τελείες. Γενικώς δεν του άρεσε ποτέ τίποτα (γέλια). Ήταν πάντα όμως πρόθυμος να σου απαντήσει και να σου δώσει συνέντευξη. Ευτυχώς είχα τη μεγάλη χαρά και την τύχη να βγω στην δημοσιογραφία, όταν ακόμη ζούσαν ο Τσαρούχης, ο Μίνως Βολανάκης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μελίνα Μερκούρη, ο Mάνος Χατζιδάκις και να συναναστραφώ μαζί τους. Είχα την τιμή να μπαίνω στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη και να τον ακούω να μας μιλάει για το πώς έγραφε τα έργα του, όταν βρισκόταν στη Μακρόνησο, χωρίς να έχει ένα μολύβι και χαρτί. Επίσης γνώρισα τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Νίκο Γκάτσο, τον Ανδρέα Βουτσινά κι άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες. Και μόνο που καθόσουν δίπλα τους και τους άκουγες να μιλούν μάθαινες. Από τις συνεντεύξεις που έχω πάντα στην καρδιά μου ήταν αυτή με τη διεθνή φωτογράφο Nelly.

mavgerinopoulou_1696536330_3207101647447580517_201165874.jpg

Τι θυμάστε από τη γνωριμία σας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, της οποίας την εμπιστοσύνη είχατε κερδίσει;

Πράγματι, είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Την σεβόμουν πολύ. Όταν την έπαιρνα στο προσωπικό της τηλέφωνο και μιλούσε στο άλλο λέγοντας μεγάλες ειδήσεις, ποτέ δεν μου το έκλεινε. Ήξερε, ότι από εμένα δεν θα ειπωθεί τίποτα. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που δούλεψε πάρα πολύ στη ζωή της και είχε τεράστιο άστρο. Ήξερε να εκτιμά, και παρότι δεν έβαζε εύκολα στη ζωή τους ανθρώπους, μαζί ζήσαμε πολλές ωραίες στιγμές.

Ήταν ευτυχισμένη;

Ήταν μια πολύ μεγάλη σταρ, η οποία είχε και καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες. Η αλήθεια είναι πως είχε ζήσει πολλές ζωές και ήταν κρίμα και άδικος ο τρόπος που έφυγε.

Την είχατε δει και στο τέλος, προτού φύγει από τη ζωή;

Ναι, μέχρι λίγο πριν φύγει. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όπως πολύ δύσκολη ήταν κι η στιγμή που έφυγε η Μελίνα.

Πηγή Λοιπόν

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η λατρεία για τα ταξίδια, η αδυναμία στον γιο της, Αλέξη και οι φίλοι

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Έχω υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά»

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Οι παιδικές αναμνήσεις και οι σπουδές της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved