Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πέθανε στα χέρια μου, εντελώς ξαφνικά…»
Showbiz

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πέθανε στα χέρια μου, εντελώς ξαφνικά…»

Για την απώλεια του πατέρα της, τη μητρότητα αλλά τη στιγμή που κινδύνευσε η ζωή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η απώλεια του πατέρα σας, ήταν κάτι που επηρέασε τη μετέπειτα ζωή σας;

Έχασα τον πατέρα μου στην εφηβεία μου, πέθανε στα χέρια μου, εντελώς ξαφνικά. Evας άνθρωπος που δεν είχε τίποτα και έφυγε από την καρδιά του. Ήταν ένα τεράστιο σοκ. Οι απώλειες σε τέτοιες ηλικίες γράφονται ανεξίτηλα στην ψυχή σου. Η ζωή όμως πάντα προχωράει. Έπρεπε, τόσο η αδελφή μου όσο κι εγώ, ή να κλαίμε τη μοίρα μας ή να προχωρήσουμε μπροστά. Να σπουδάσουμε και να φτιάξουμε τη ζωή μας. Κι αυτό κάναμε, με τη μητέρα μας να στέκει βράχος δίπλα μας. Άλλωστε αυτή θα ήταν κι η επιθυμία του πατέρα μας, που πάντα ήθελε και είχε δίπλα του μόνο δυνατές γυναίκες. Και για να μην παρερμηνεύεται, δυνατές γυναίκες δεν είναι οι σκληρές γυναίκες, αλλά αυτές που όσο κι αν πονά η ψυχή τους, παραμένουν ευαίσθητες και πολεμούν για τα θέλω, πατώντας γερά στη γη. Κι οποίος το καταλαβαίνει έχει καλώς...

mavgerinopoulou_1696929836_3210402611696109147_201165874.jpg

Πώς καταφέρατε να συνδυάσετε τη μητρότητα με την καριέρα;

Με πολύ κόπο, έλλειψη ύπνου, τύψεις και ταυτόχρονα πολλή αγάπη και κατανόηση από το παιδί μου, την ψυχή μου, την ανάσα μου, που του οφείλω άπειρα ευχαριστώ και συγγνώμες για το χρόνο που επένδυσα στη δουλειά μου και δεν έπαιξα όσο θα ήθελα μαζί του.

Ποια είναι η πιο μεγάλη συμβουλή που έχετε δώσει στον γιο σας, Αλέξη;

Να μην βολεύεται στο λίγο και να πολεμάει πάντοτε για τα θέλω του. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν θα κάνεις τίποτα και πάντα θα σου φταίνε οι άλλοι.

mavgerinopoulou_1697128021_3212065109784447078_201165874.jpg

Στο παρελθόν κινδύνευσε η ζωή σας από αλλεργικό σοκ. Μετά από αυτή την περιπέτεια, πιστέψατε ακόμη πιο πολύ στον θεό;

Έχω περάσει τρία πολύ έντονα αλλεργικά σοκ, στα οποία, κυριολεκτικά, κινδύνευσα. Δεν χρειάστηκαν όμως αυτά για να πιστέψω στον θεό. Έχω βαθιά πίστη μέσα μου. Έτσι μεγάλωσα. Έχω ανάγκη να πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Δεν μπορώ να καταλάβω εκείνους που δεν πιστεύουν. Δεν είμαι θρησκόληπτη, αλλά βαθιά θρησκευόμενη

Πηγή Λοιπόν

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πήγα να πεθάνω δύο φορές, πρήστηκα και κόπηκε η αναπνοή μου»

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η λατρεία για τα ταξίδια, η αδυναμία στον γιο της, Αλέξη και οι φίλοι

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Οι παιδικές αναμνήσεις και οι σπουδές της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved