Η αποκάλυψη που έκανε η Μαριώ: «Παρατούσα τα μαγαζιά αφού πρώτα τρύπαγα τα πόδια των ανδρών»
Showbiz

Η αποκάλυψη που έκανε η Μαριώ: «Παρατούσα τα μαγαζιά αφού πρώτα τρύπαγα τα πόδια των ανδρών»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Μαριώ το απόγευμα της Πέμπτης 7/3. Η γνωστή ρεμπέτισσα αναφέρθηκε στις επιτυχίες της αλλά και στη χρυσή εποχή της νυχτερινής Αθήνας.

Η ίδια αποκάλυψε πως επιχειρηματίες μαγαζιών της ζητούσαν να περάσει χρόνο με τους άνδρες πελάτες στα τραπέζια, κάτι το οποίο, όπως τόνισε, απέφευγε, όταν έβλεπε πως εκείνοι πήγαιναν τη συζήτηση στο… πονηρό.

Κατέρρευσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Έλα, μην κλαις! Μη με κάνεις και μένα να κλαίω τώρα!»

«Με πήγαν σε ένα τραπέζι και είδα ότι ήταν πονηριές και εγώ είχα μια καρφίτσα στο σακάκι μου επάνω και τρύπαγα τα πόδια από τους άνδρες. Σηκώθηκα και έφευγα από το μαγαζί. Το έκανα 2-3 φορές, αφού έβγαζα πρόγραμμα», ανέφερε η Μαριώ.

DDE.jpg

«Είναι μια ιστορία που δεν την αναφέρει κανένας και λυπάμαι γι’ αυτά. Εγώ λυπάμαι και δεν ντρέπομαι να πω ότι παράτησα τα μαγαζιά πόσες φορές για τον λόγο αυτόν. Είπα: “Εγώ είμαι τραγουδίστρια, είμαι μουσικός και δουλεύω για να ζήσω. Δεν δουλεύω να περάσω την ώρα μου και να κάνω το κέφι μου. Τέλος”. Έπαιρνα τα ρούχα μου και έφευγα. Τους άφηνα τους άνδρες με ματωμένα τα πόδια, με τις καρφίτσες», είπε η Μαριώ στο Στούντιο 4

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved