Άντζελα Δημητρίου: «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ένα μήνα πριν φύγει, μου είπε…»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ένα μήνα πριν φύγει, μου είπε…»

Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Πέμπτης 7/3 και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια αναφέρθηκε στη μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια λύγισε στον αέρα του ΑΝΤ1 μιλώντας για τη μητέρα της.

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω παπούτσια. Έβαζα εφημερίδα»

Όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι το δαχτυλίδι της και δε θα το βγάλω ποτέ. Είναι η προστασία μου! Ήταν μια γυναίκα που δυναμική, που έμπαινε μπροστά σε όλα, ήθελε να είναι καλά τα παιδιά της. Μεγάλωσε την κόρη μου επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να προσφέρω την παρουσία μου. Ξέρεις τι μου έλεγε μέχρι πριν από ένα μήνα; Δύομιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπατούσα. Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα στεναχωριόμουν γιατί ξέχασα τη μάνα μου που ήταν δυναμική. Μου πιάνει το χέρι και μου λέει “θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Δε θέλω να είσαι μόνη σου”. Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε. Είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος. Είχα πάρα πολλά αλλά περίμενα ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα είχα έναν άνθρωπο να περάσω κάποιες ώρες μετά τη δουλειά. Ο απόηχος που σου αφήνουν είναι ένα χειροκρότημα αλλά όταν μένεις μόνη σου στο σπίτι ποιος με ακούει; Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να έχω έναν σύντροφο. Όσο πιο μεγάλο είναι το όνομά σου, τόσο πιο πολύ είναι το βάρος. Ή θα βρεις έναν άνδρα που είναι δυνατός και να μη ζηλεύει και να σε προστατεύει. Όχι ζήλια, όχι υποκρισία, όχι ψέματα!

EEE233.jpg

Άντζελα Δημητρίου

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ! Όταν πήγαινα να βγάλω προς τα έξω και να πω ότι “αυτός είναι ο άντρας μου και ο σύντροφός μου” και ξεχνούσαν τον ρόλο τους ότι είναι άντρες και νόμιζαν ότι είναι η Άντζελα Δημητρίου. Στο σπίτι μου θέλω να είμαι η Αγγελική που μαγειρεύει και όταν πάω στη δουλειά είμαι άλλη. Αυτός είναι ο ρόλος μου! Ο ρόλος της καλής μάνας, της καλής συντρόφου και ο ρόλος της δουλειάς μου. Η δουλειά μου είναι αλλιώς, δεν μπορώ να είμαι το ίδιο!

Το έχω ξαναπεί και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Ο άντρας της ζωής μου ήταν αυτός που με γαλούχησε μικρή, ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Ήταν αυτός που με έφτιαξε, με έκανε γυναίκα, με έμαθε να παίρνω το πιρούνι και το μαχαίρι, να παίρνω το νερό, με έμαθε να ντύνομαι, το πώς να μιλάω. Είμαι πολύ υπερήφανη για ό,τι έχω κάνει! Θα ήθελα πολύ να σπουδάσω. Όπως στα 60 μου χρόνια ξεκίνησα να κάνω φωνητική που δεν είχα κάνει ποτέ. Μετά από μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές! Έκανα από την αρχή μαθήματα φωνητικής, από το άλφα μέχρι να φτάσω στο ωμέγα.

Για τρεις μήνες δεν μιλούσα, μόνο έγραφα. Και όταν πήγα στην Έλενα Πατρόκλου της είπα “δεν μπορώ να τραγουδήσω”. Την ώρα που είπα “Αλήτη, δίχως αγάπη” κόβεται η φωνή μου! Και μου είπε “Δεν είναι τίποτα αυτό. Θα συνέλθει η φωνή σου και θα είναι όλα μια χαρά”. Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτό που μου έκανε και τώρα είμαι τελείως διαφορετική!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα - «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»

Άντζελα Δημητρίου:Οι σχέσεις με την κόρη της σήμερα & ο λόγος που ο γαμπρός της δεν πήγε στην κηδεία

Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Εξώδικο προς όλα τα Μέσα – Τι ζητά το ζευγάρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved