Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Η Δεσποινιώ ψάχνει για συμμάχους και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία»
Giorgos Makris Photography
Media

Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Η Δεσποινιώ ψάχνει για συμμάχους και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία»

Ψυχοκόρες: Δεσποινιώ, Βασιλική, Μαρίκα και Φρόσω. Είναι οι τέσσερις Πολύζου που αναγκάστηκαν να αφήσουν το χωριό τους και να χωριστούν, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Η Ασημένια Βουλιώτη μιλά για τις κακουχίες που θα βιώσει μέχρι να ενωθεί ξανά με τις αδερφές της.

Τις ενώνει το αίμα, αλλά τις χωρίζει η μοίρα! Τη μοίρα όμως συχνά τη φτιάχνουμε μόνοι μας. Τι θα κάνει η Δεσποινιώ από την πλευρά της για να έρθει ξανά σε επαφή με τις άλλες δύο αδελφές της;

Πιστεύω στην επιλογή και λιγότερο στην τύχη. Αυτή θεωρώ πως διαμορφώνει κατά βάση τη “μοίρα" μου. Η Δεσποινιώ, η μικρότερη αδελφή, κινούμενη από το συναίσθημά της, κάνει κυρίως αυθόρμητες και ενστικτώδεις επιλογές για να βρει τις αδελφές τις.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει, θα ανταποκριθεί στον έρωτά του; Υπάρχει περίπτωση να τον ερωτευτεί;

Η Δεσποινιώ δεν αντιλαμβάνεται την προσέγγιση του Κοσμά ως ερωτικό-κάλεσμα. Είναι αθώα και ανυποψίαστη. Ψάχνει για συμμάχους και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία. Μέσα στη σειρά θα τη δούμε να ενηλικιώνεται και να αναζητά τον ρομαντικό έρωτα.

psixokores-kosmas-despoinio.jpg

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς

Τι θα γίνει όταν η σχέση τους πέσει στην αντίληψη της Νέλλας;

Η Νέλλα δεν χάνει ευκαιρία να συμπεριφέρεται κακοποιητικά προς τις ψυχοκόρες της. Με τη Δεσποινιώ είναι σκληρή και κάνει συχνές επιθέσεις γιατί ζηλεύει τα νιάτα και την αθωότητά της.

θα προσπαθήσει η Αρχοντούλα και η Μα- ρίκα να την προστατεύσουν από την οικογένεια Κοτρώτση;

Η Μαρίκα και η Αρχοντούλα ως μεγαλύτερες ψυχοκόρες προστατεύουν και καθοδηγούν τη Δεσποινιώ. Ιδιαίτερα η Μαρίκα που αποτελεί πρότυπό της. Αυτό ωστόσο δεν την εμποδίζει να παίρνει τις δικές της αποφάσεις βάζοντας συχνά τον εαυτό της ακόμη και σε κίνδυνο.

fe5f8b96-psixokores.jpg

Οι «Ψυχοκόρες» είναι αναμφισβήτητα μια σειρά αξιώσεων. Σας δημιουργεί ωστόσο άγχος ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική σας κίνηση;

Είναι χαρά που η πρώτη μου δουλειά είναι οι “Ψυχοκόρες", είναι σχολείο για μένα. Και σχολείο εύχομαι να είναι όλη η ζωή μου. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, οπότε δεν φοβάμαι. Ναι, άγχος υπάρχει. Προσπαθώ ωστόσο να λειτουργώ στη ζωή μου με βάση το τώρα, το παρελθόν και το μέλλον εξάλλου δεν υπάρχουν. Αυτό δεν πετυχαίνει πάντα.

Πηγή TV24

Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό της θα αντιμετωπίσει τους φόβους της»

Ψυχοκόρες – Κιμούλη: «Η σχέση της Μαρίκας με τον Κοσμά και τη Νέλλα θα αλλάξει δραστικά»

Ψυχοκόρες – Αλεξιάδη: Η Μάγια θέλει να φορέσει το κοστούμι της “Νέας Γυναίκας” στη Βασιλική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved