Έξαλλος ο Στέλιος Ρόκκος με δημοσιογράφο: «Δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση»
Showbiz

Έξαλλος ο Στέλιος Ρόκκος με δημοσιογράφο: «Δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση»

Πρεμιέρα έκανε χτες βράδυ 8/3 ο Στέλιος Ρόκκος στο Posidonio. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη αλλά δέχτηκε και μία ερώτηση για την απώλεια του αδελφού του με την οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και ασφαλώς δεν θέλησε να απαντήσει.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η δουλειά και η επαφή με τον κόσμο είναι «φάρμακο» μετά την απώλεια του αδελφού του.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ»,

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε ακόμη: «Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών».

Για την Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».

Στέλιος Ρόκκος - Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved