Κοραλία Καράντη: Η σχέση με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη και τα μυστικά ενάντια στο χρόνο
Showbiz

Κοραλία Καράντη: Η σχέση με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη και τα μυστικά ενάντια στο χρόνο

Καταξιωμένη ηθοποιός, η Κοραλία Καράντη κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και στην προσωπική ζωή, φροντίζοντας πάντα τη σχέση της με τον γιο της Εδουάρδο Καλημέρη.

«Μπορεί η δουλειά του ηθοποιού να είναι μια σοβαρή και επίπονη εργασία και ίσως κάποιες φορές να καταβροχθίζει την ύπαρξή μας για καλούς ή για κακούς λόγους. Η μητρότητα, η συντροφικότητα και η φιλία, από την άλλη, είναι σημαντικότατες έννοιες στη ζωή ενός ανθρώπου. Για εμένα, είναι ίσως τα βασικά συστατικά της ευτυχίας. Όταν θεωρείς κάτι τόσο σημαντικό, βρίσκεις πάντα τρόπο να το φροντίσεις», τονίζει.

XRISTINA-SEKERH-(KORALIA-KARANTH).jpg

Στο πέρασμα του χρόνου, οι ρόλοι αλλάζουν. Ποια, όμως, είναι η σχέση της με τον χρόνο; Αντιστέκεται ή προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του;

«Υπάρχει, δυστυχώς, αυτή η εμμονή με τον χρόνο και τη νεότητα, μιλώντας πάντα για την εικόνα. Πόσο, δηλαδή, κανείς "ασχημαίνει" μεγαλώνοντας και όλη αυτή η φασαρία για το πώς να κρατήσει την εικόνα των νιάτων πάνω στο πρόσωπο και το σώμα του. Και το μυαλό; Η ψυχή; Σε παλαιότερες κουλτούρες και στην αρχαία ελληνική επίσης, οι γηραιότεροι ήταν δώρο στην κοινωνία, πηγή σοφίας και οδηγοί.

1675215079614-643655574-karanti-3.jpg

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο χρόνος είναι δώρο, όταν βέβαια έχεις ζωντανό υγιές μυαλό και ένα σώμα που δεν πάσχει. Είναι άπειρα τα πράγματα που μπορείς ακόμα να μάθεις και να ζήσεις, απαλλαγμένος από τα πάθη της νεότητας».

Famagusta - Καράντη: «Θα υπάρξει ανατροπή στο δικαστήριο - Η Χριστίνα στην πορεία θα...»

Κοραλία Καράντη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Καλημέρη!

Κοραλία Καράντη: «Εύχομαι μόνο να μην ξαναγυρίσει εκείνη η στείρα εποχή της ελληνικής τηλεόρασης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved