Εύα Λάσκαρη: Ήμουν το κορίτσι που θα έπρεπε να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μια επίδειξη μόδας
Showbiz

Εύα Λάσκαρη: Ήμουν το κορίτσι που θα έπρεπε να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μια επίδειξη μόδας

Η Εύα Λάσκαρη μίλησε στο Mega Καλημέρα για τα κιλά, τις δίαιτες αλλά και την αλλαγή του επιθέτου της. 

«Ο Μιχάλης Ασλάνης έλεγε σε εκπομπές ότι του θυμίζω την Ζωή Λάσκαρη στον «Κατήφορο» και έτσι άλλαξα το επώνυμό μου», είπε.

«Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν «τροφαντούλα». Πάντα ήμουν το κορίτσι που θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μία επίδειξη μόδας. Σχεδιαστές μου έλεγαν «δεν κάνεις στα ρούχα μας, δεν χωράς, έχεις στήθος, περιφέρεια, είσαι και ψηλή». Στην αρχή έκανα προσπάθεια να χάσω κιλά. Με στενοχώρησε, έλεγα γιατί;».

Εύα Λάσκαρη: Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της

eva-laskari.jpg

Όταν σταμάτησει να δουλεύει στη μόδα έκανε πλαστική στη μύτη της, ενώ δήλωσε πως δεν θα έφτιαχνε τα χείλη της, καθώς δεν της αρέσει το αίσθημα της «πάπιας»

«Τα πιο μεγάλα χρηματικά ποσά ήταν από τα ανδρικά περιοδικά. Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφήσεις μου, αλλά έπρεπε να κάνω πιο λίγες», είπε.

«Εάν είσαι πανέμορφη και θέλεις να δουλέψεις στην τηλεόραση είναι πιο εύκολο από μία κοπέλα που δεν είναι τόσο όμορφη με γνώσεις. Το πίστευα ότι θα με αντιμετωπίσουν άσχημα και θα πουν «αυτή κάνει μόνο την όμορφη». Είχα πει θέλω να τελειώσω την σχολή μου για να αποδείξω ότι μπορώ και δεν είμαι απλά μία όμορφη που με βάζουν και κάνω την ωραία».

Η ίδια δηλώνει αγορομάνα, αν και θα ήθελε να αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Τέλος, αποκάλυψε πως έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved