Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με αμφισβήτησαν! Έγινε χαμός. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με αμφισβήτησαν! Έγινε χαμός. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Mega Καλημέρα για το τραγούδι, την πορεία της στην υποκριτική, τη μητρότητα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί προς το πρόσωπό της. 

Αρχικά ανέφερε: «Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», είπε.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έγινε ξανθιά! Η αλλαγή στην εμφάνισή της

katerina_papoutsaki_1708023597_3303463822118249376_2131657439.jpg

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Έχω ένα μυστικό», όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ».

«Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο».

katerina_papoutsaki_1700838833_3243193654128465803_2131657439.jpg

Η μητρότητα

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της χαζομαμά και πολύ στοργική και κατανοητική.

«Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα», είπε.

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ «κοσμάρα». Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου «φέρθηκαν» σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο», είπε.

c51d861f-katerina-papoutsaki-gios-5.jpg

Όπως είπε η ίδια, υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται όμορφη και άλλες μέρες που νιώθει απαίσια. Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, δήλωσε ότι έχει πολύ καλή σχέση με αυτόν μέχρι στιγμής.

«Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τις μουσικές της παραστάσεις έως τις 22 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η μητέρα της είναι μια κούκλα - Η φωτό που θα διαπιστώσετε πόσο πολύ μοιάζουν!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Κίμωνας έγινε 5 χρονών και δείτε στιγμιότυπα από το τριήμερο πάρτι

Μαραντίνης για Παπουτσάκη: Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες & να δημιουργούμε εντυπώσεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved