Μαρία Αλιφέρη: Η απίστευτη μεταμόρφωση δια χειρός Χαρίτου – Με στιλ άλλης εποχής & fresh μακιγιάζ
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: Η απίστευτη μεταμόρφωση δια χειρός Χαρίτου – Με στιλ άλλης εποχής & fresh μακιγιάζ

Μπορεί πρόσφατα να την απολαύσαμε στους Πανθέους ωστόσο αυτή η εικόνα της Μαρίας Αλιφέρη στα social media είναι απίθανη!

Η σπουδαία ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του μετρ στο είδος του, Αχιλλέα Χαρίτου και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό!

Σοκάρει η Μαρία Αλιφέρη: «Έχουμε δώσει χειραψία με τον θάνατο. Πήγα & ήρθα. Ήμουν σε καταστολή...»

202205171019150.8721_MARIA_ALIFERI_1352022.jpg
7170496

Η σχέση της ηθοποιού με τον make up artist μετρά χρόνια και αυτή τη φορά ο Αχιλλέας Χαρίτος μοιράστηκε backstage υλικό από τη… μεταμόρφωσή της. Με «αέρα» αλλοτινής εποχής η Μαρία Αλιφέρη είναι σχεδόν αγνώριστη!

«Ακόμα τρελοί μετά από όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα

Δες τις φωτογραφίες

Γεννήθηκε ως Μαρία Αλιφεροπούλου στον Άγιο Ιωάννη Λακωνίας. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Με το πέρας των σπουδών της, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση το 1972 και στο θέατρο το 1973. Έπαιξε σε πολλά σίριαλ της τηλεόρασης και παρουσίασε κάποια τηλεπαιχνίδια με τεράστια επιτυχία, όπως Τα τετράγωνα των αστέρων, Λίγο απ' όλα, Κάνε ό,τι κάνω.

202204101228280.7287_MARIA_ALIFERI_942022.jpg

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε πλέον γίνει μια από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε ηθοποιός ήταν για να μπορεί να εκφράζεται και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Άλλωστε, για την επιτυχία της επιβραβεύτηκε από τους θαυμαστές της με χιλιάδες γράμματα που λάμβανε κάθε εβδομάδα. Διάβαζε τα περισσότερα και δούλευε πάρα πολύ, καθώς μεγάλωνε η ευθύνη απέναντι στο κοινό της.

Αξέχαστη ατάκα της ήταν το περίφημο «Σας αγαπώ» που έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της Τα τετράγωνα των αστέρων, που είχε γίνει σλόγκαν εκείνη την εποχή.

Αλιφέρη: Ο ρόλος στους Πανθέους, η φιλία με την Αλίκη και οι αξέχαστες διακοπές τους στην Κρήτη

Μαρία Αλιφέρη: «Ο Φώσκολος με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα»

Μαρία Αλιφέρη: «Με ντόπαραν με βιταμίνες για να μπορέσω να ξαναβγώ να παίξω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved