Η Δέσποινα Βανδή έπαθε Marie Kondo - Το μυστικό για να αποκτήσεις & εσύ οργανωμένη κουζίνα!
Showbiz

Η Δέσποινα Βανδή έπαθε Marie Kondo - Το μυστικό για να αποκτήσεις & εσύ οργανωμένη κουζίνα!

Ίσως η Δέσποινα Βανδή να έχει την πιο οργανωμένη κουζίνα στην ελληνική showbiz. Ακόμα και η Marie Kondo θα τη ζήλευε...!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αλλά αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα της και μας έδειξε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πόσο οργανωμένη και καθαρή διατηρεί την κουζίνα της.

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Έχουν κορμί «λαμπάδα» και μας δείχνουν τον τρόπο

Είναι γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαγειρική.

Μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, στα οποία είναι αρκετά ενεργή και της αρέσει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μας έχει δείξει αρκετές φορές πόσο αγαπά τον κόσμο της μαγειρικής.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει βάλει την ποδιά της κι έχει μοιραστεί μαζί μας αγαπημένες της συνταγές.

despoina-vandi.jpg

Άλλες φορές με την παρέα των παιδιών της, ενώ κάποιες άλλες μόνη της μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ της και τις σερβίρει στους αγαπημένους της.

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή κοινοποίησε φωτογραφίες από την κουζίνα της και η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το πόσο οργανωμένη είναι!

Όπως βλέπουμε έχει αρκετά ράφια με αποθηκευτικό χώρο στα οποία έχει τα βάζα με τα ζυμαρικά της, τα όσπρια και τα δημητριακά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την οργανωμένη κουζίνα της Δέσποινας Βανδή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved