Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής - Νεκρός ένας 19χρονος
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής - Νεκρός ένας 19χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA.

Όπως ανέφερε η εκπομπή T Live οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο των δυο νεαρών ήταν ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Το βίντεο - ντοκουμέντο μάλιστα προβλήθηκε στην τηλεόραση του ALPHA, δείχνει ένα όχημα να περνάει από STOP, με το όχημα του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.

alpha.jpg

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», αναφέρει.

Άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε επίσης πως «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ο τραγουδιστής που αυτή τη σεζόν συμμετέχει και στο σόου του Alpha, J2US, εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, αναζητείται.

Δείτε τα βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved