Γιάννης Ξανθόπουλος: Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 19χρονος, ενώ ο δεύτερος επιβαίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε από τον ALPHA και δείχνει ένα όχημα να περνάει από STOP, με το όχημα του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου».

Άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε: «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε».

Ο τραγουδιστής είναι σοκαρισμένος και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, αναζητείται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved