Η Βίκυ Κάβουρα μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της!
Showbiz

Η Βίκυ Κάβουρα μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της!

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει την πιο ευαίσθητη αλλά και πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Μάλιστα, σήμερα, 12 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της και η ίδια, μπήκε στον 7ο μήνα και φυσικά μία αναμνηστική φωτογραφία είναι απαραίτητη για κάθε μέλλουσα μανούλα, ειδικά για εκείνες που καταγράφουν τις αλλαγές στο σώμα τους.

H Βίκυ Κάβουρα δε χάνει προπόνηση ούτε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Στην περίπτωση της Βίκυς Κάβουρα οι αλλαγές αυτές δεν είναι και πολύ μεγάλες αφού η μέλλουσα μανούλα, εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει πάρει κιλά, η ίδια έχει φροντίσει να γυμνάζεται τακτικά ώστε να έχει καλή επαφή με το σώμα της, προσέχοντας πάντα ιδιαίτερα και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού της.

Αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις που κάνει η όμορφη ηθοποιός, η εγκυμοσύνη της βαίνει καλώς και δεν αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, γεγονός που υποδεικνύει πως η Βίκυ Κάβουρα θα έχει να θυμάται με πολλή τρυφερότητα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

kavoyra-tzavelas.jpg

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε κάνει την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της πριν από περίπου δύο μήνες, με την ίδια αλλά και τον σύντροφό της Γιώργο Τζαβέλλα να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι που θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με ένα παιδί.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία που ανέβασε σήμερα:

kavoura.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved