Ευρυδίκη: Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια
NDP photo agency
Showbiz

Ευρυδίκη: Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια

Η Ευρυδίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη ζωή της και για άγνωστες πτυχές της καριέρας της. 

Ερωτώμενη αν έχει μυστικό για να έχει καλή σχέση με τον χρόνο που περνάει, η τραγουδίστρια είπε: «Είναι άγχος αυτό. Καμιά φορά λέω “γιατί πρέπει να σκέφτομαι την εικόνα μου ή να διατηρούμε αδύνατη;”. Κατέληξα στο ότι δεν με ενδιαφέρει πώς θα με βλέπουν οι άλλοι. Μου αρέσει το φαγητό και τα γλυκά και ξεφεύγω πολύ συχνά. Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Μόλις φτάσω 52 κιλά νιώθω ότι είμαι παχιά».

Συγκινεί η Ευρυδίκη για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου…»

evridiki-2.jpg

Αναφερόμενη στη συνεργασία της στο Σταυρό του Νότου με την Τζώρτζια Κεφαλά, η Ευρυδίκη αποκάλυψε: «Με την Τζώρτζια είμαστε σχεδόν 29 χρόνια φίλες. Την είχα δει πριν μπει στους Μπλε και εντυπωσιάστηκα. Της έκανα μια πρόταση να είμαστε μαζί και από τότε γνωριζόμαστε. Μετά μπήκε στους Μπλε, έκανε επιτυχίες. Κρατήσαμε αυτή την επαφή και ήμασταν κοντά. Δεν είχαμε, όμως, την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε μια ολοκληρωμένη παράσταση. Και το αποφασίσαμε πέρυσι. Ξεκινήσαμε στον Σταυρό του Νότου με απανωτά sold out και ταιριάζουμε σε όλα, σαν να είμαστε ένα»...

evridiki-3.jpg

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα όσα έζησε στο Παρίσι. Η ίδια διηγήθηκε: «Όταν βρέθηκα στο Παρίσι πήγα για πρώτη φορά στο Κοιμητήριο όπου εκεί αναπαύονται μεγάλες προσωπικότητες. Όταν βρέθηκα στον τάφο της Edith Piaf δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ένιωθα από μικρή κάτι να με συνδέει με αυτή τη γυναίκα».

Το κεφάλαιο Γιώργος Θεοφάνους

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφανούς συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας συνδέουν τα πρώτα μας χρόνια. Ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους στόχους μας, ο γιος μας. Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως ο νέος που γνώρισα, δεν θα αλλάξει ποτέ. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου άρα δεν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια! Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω. Κι αυτό που με ικανοποίησε είναι που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει τη δική του μεγάλη οικογένεια» επεσήμανε η Ευρυδίκη και συνέχισε:

«Έτυχε να παντρευτώ μόνο συνθέτες! Μετά το δεύτερό μου διαζύγιο είπα ότι δεν ξαναμπλέκω με μουσικό. Αν αποφασίσω κάποια στιγμή να ερωτευτώ, είπα ότι θα αλλάξω κατηγορία. Να ανοίξουμε λίγο τους ορίζοντες. Αλλά δεν έγινε αυτό! Γιατί με το που γνώρισα τον Bob άλλαξαν όλα πάλι».

evridiki.jpg

Η Ευρυδίκη μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της η οποία φτάνει τα 9 χρόνια. Και τόνισε: «Δεν είχα τον γάμο στο μυαλό μου αλλά όταν βλέπεις ότι αυτό που ζεις είναι αυτό που δεν φανταζόσουν ότι σου αξίζει, ήταν κάτι σαν όνειρο. Όταν έρθει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου, σου χαρίζει τα πάντα, είναι η χαρά της ζωής και δεν το έχει ζήσει, δεν έχει κάνει γάμο στη ζωή τους και ήταν σαν να ήμουν η γυναίκα των ονείρων του. Τον περνάω και 9 χρόνια. Όταν έκανα τους πρώτους μου δίσκους, ήταν στην εφηβεία και για κάποιο λόγο με άκουγε. Και έλεγε σε όλους ότι “θα παντρευτώ την Ευρυδίκη”. Ήρθε αυτός ο άνθρωπος που με κάνει να χαμογελάω, ήμουν το όνειρό του και θα το στερήσω; Ε, όχι. Έζησα το παραμύθι!

Αυτό που λέω πάντα στον εαυτό μου είναι “να χαμογελάς”. Τα λέω για να τα πιστέψω γιατί έχω τις σκοτεινές μου μέρες και στιγμές. Ξυπνάω και όπως και αν αισθάνομαι θα πω “πάμε”».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved