Κατερίνα Λιόλιου: «Στο διάστημα της καραντίνας, υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα»
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: «Στο διάστημα της καραντίνας, υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα»

Η Κατερίνα Λιόλιου, αν και 29 χρονών έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό τόσο για τα τραγούδια της όσο και για την τέλεια σκηνική της παρουσία!

Κι αν τα τραγούδια της απαριθμούν εκατομμύρια προβολές στο Youtube και έχουν γίνει viral στο Tik Tok, η ίδια προδίδει το κομμάτι που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της: «Το αγαπημένο μου από τα τραγούδια μου είναι το “Νοικιάστηκε”».

Κατερίνα Λιόλιου: Οι celebrities που την τίμησαν στην πρεμιέρα της - Sold out από το πρώτο διήμερο

Έχεις άγχος που για πρώτη φορά στην Αθήνα είσαι το πρώτο όνομα ενός σχήματος;

Άγχος αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω. Το πεντάλεπτο πριν βγω στη σκηνή όμως, είμαι πολύ αγχωμένη. Είμαι σαν ένα κοριτσάκι 11 χρονών που περιμένει να πει το ποίημα της στην 25η Μαρτίου, τόσο αγχωμένη νιώθω. Το ίδιο άγχος είχα την πρώτη φορά που είπα το πρώτο τραγούδι στην αυλή του σχολείου, το ίδιο άγχος έχω και πέντε λεπτά πριν βγω σήμερα και θα το έχω μέχρι 60 χρονών και 70 μην σου πω... Μακάρι να τραγουδάω μέχρι τότε.

Ξεκίνησες από το «Voice», σου άνοιξε πόρτες η συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο talent show;

Θεωρώ ότι όλα τα τάλεντ σόου είναι μια καλή ευκαιρία για να μπεις στον χώρο και να σε μάθει πιο γρήγορα το πλατύ κοινό. Δεν αρκεί να κάθεσαι στο σπίτι σου και απλά να προσεύχεσαι για μια δουλειά, πρέπει να την κυνηγήσει, είτε να πας σε ένα τάλεντ σόου, είτε να πας σε ένα νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας να δουλέψεις, είτε να βγάλεις ένα τραγούδι. Θέλει συνεχόμενη προσπάθεια για να πηγαίνεις όλο και πιο κοντά στον στόχο σου.

Πριν έρθει η μεγάλη επιτυχία, είχες απογοητευτεί και ήθελες να τα παρατήσεις;

Είχε συμβεί αυτό στο διάστημα της καραντίνας. Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα, ενώ είχα κάνει την προσπάθειά μου, αναρωτιόμουν τι φταίει και δεν μπορούσα να προχωρήσω όπως θα ήθελα. Να ξέρεις ότι ποτέ δεν φταίνε οι άλλοι, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μετά έρχεται και αυτό που περιμένεις. Έτσι έγινε και με μένα... Τα βρήκα με τον εαυτό μου και μετά ήρθε η πρώτη μου μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved