Αποκλειστικό-Μέγκι Ντρίο:Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της & η επιστροφή στην Αλβανία 15 χρόνια μετά
Showbiz

Αποκλειστικό-Μέγκι Ντρίο:Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της & η επιστροφή στην Αλβανία 15 χρόνια μετά

Στην Αλβανία βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο μετά από 15 ολόκληρα χρόνια καθώς η οικογένεια της βιώνει δύσκολες στιγμές.

Το μοντέλο που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, βιώνει δύσκολες ώρες καθώς ο πατέρας της περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η ίδια βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του με σκοπό να του δίνει δύναμη. Μετά την απώλεια της μητέρας της, η Μέγκι δίνει τον δικό της προσωπικό αγώνα ώστε να ξεπεραστεί και αυτή η μεγάλη δυσκολία.

Έξω φρενών η Ραμόνα: «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Η Μέγκι δήλωσε στο gossip-tv: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου φοβάμαι να μη χάσω και άλλον δικό μου άνθρωπο. Εύχομαι και αυτή η δυσκολία να ξεπεραστεί...»

Snapinsta.app_432215146_395358376834640_63517757706380471_n_1080.jpg

Μέγκι Ντρίο

Παρά τις δυσκολίες, η Μέγκι Ντρίο που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και όπως μας αποκαλύπτει διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο.

Το μοντέλο πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι όπου περπάτησε στην πασαρέλα εκπροσωπώντας σημαντικά brands. Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και τα δικά της προϊόντα ομορφιάς.

https://www.instagram.com/reel/C4SkUNKtKNh/

Η ίδια είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί κατά καιρούς λόγω της καταγωγής της.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα. Για την καταγωγή μου από την Αλβανία, αλλά και για πολλά πράγματα… Ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου, που μπορεί να έβαζαν κάποιες “ταμπέλες” μπροστά στο όνομά μου ή μπροστά στη δουλειά που έκανα τώρα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι οποίες με έλεγαν “πανελίστρια”, που και αυτό εγώ το βλέπω σαν ρατσισμό. Θα προτιμούσα να με αναφέρουν σαν ένα κομμάτι μιας εκπομπής, ένα νέο κορίτσι που κάνει ξεκίνημα στην τηλεόραση. Η έκφραση μερικές φορές είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, όπως και οι λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και μερικές κοπέλες, ειδικά από το GNTM, δεν είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, γιατί δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου, ούτε στο IQ μου. Βλέπω κάποιες συνεντεύξεις που δίνονται από πρώην συμπαίκτριές μου και λέω “κορίτσι μου, έχεις να μας πεις κάτι άλλο; Γιατί ένα μήνα μου εμφανίζεις αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια”. Θα μας πουν κάτι για την καριέρα τους; Αν δεν έχεις, κάτσε σπίτι σου και μη μιλάς, μη δίνεις συνεντεύξεις. Αυτό έχει καταντήσει αηδιαστικό», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved