Κατερίνα: Το ΔΕΠΥ σίγουρα δεν είναι η αιτία να σταµατήσει κανείς ούτε την προσπάθεια ούτε τα όνειρα
Showbiz

Κατερίνα: Το ΔΕΠΥ σίγουρα δεν είναι η αιτία να σταµατήσει κανείς ούτε την προσπάθεια ούτε τα όνειρα

Η Κατερίνα Κακοσαίου, κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μιλάει για την έναρξη των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο, για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι παιδί πασίγνωστου καλλιτέχνη και να ακολουθείς τα βήματά του αλλά και για το ΔΕΠΥ που αντιμετωπίζει από πολύ μικρή ηλικία. 

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία έχει ξεκινήσει στον χώρο της μουσικής γεμάτη όνειρα και ελπίδες, και έχει ήδη κάνει τα πρώτα επιτυχημένα βήματά της, αποκαλύπτεται σε συνέντευξή της...

Κατερίνα Κακοσαίου: «Έχω 85% ΔΕΠΥ. Όσο κι αν διαβάσω, δεν θα μάθω ποτέ»

Σε λίγες ηµέρες ξεκινάς τις εµφανίσεις µε τον πατέρα σου. Πώς νιώθεις; Είναι αυστηρός µαζί σου;

Είναι σίγουρα πολύ αυστηρός κριτής, αλλά αυτό µε έχει βοηθήσει µέχρι σήµερα πάρα πολύ, γιατί θέλω ό,τι κάνω να είναι πραγµατικά καλό και σωστό µουσικά. Να αρέσει κατ’ αρχάς σε εµένα και, εννοείται, επιθυµία µου είναι να αρέσει και στον κόσµο. Για τις εµφανίσεις που έρχονται στην «Ανοδο» είµαι ενθουσιασµένη. Είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκοµαι σε νυχτερινό µαγαζί της Αθήνας και ανυποµονώ. Νοµίζω, θα είναι µια πολύ όµορφη συνεργασία.

Είναι δύσκολο να είσαι η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου;

Έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα γνωρίσαµε τον χώρο της δουλειάς από µέσα, είδαµε από µικρή ηλικία τα καλά και τα κακά του επαγγέλµατος.

kakosaiou-katerina.jpg

Βγήκες και δήλωσες δηµόσια ότι έχεις «85% ∆ΕΠΥ. Αν κάτι δεν σε ενδιαφέρει, δεν µπορείς να µείνεις συγκεντρωµένος πάνω από 10 λεπτά και είσαι ακραία υπερκινητικός άνθρωπος». Πώς είναι να ζεις µε ∆ΕΠΥ;

∆εν είναι κάτι άξιο να σταθεί κανείς τόσο πολύ σε αυτό, δεν έχει κάποια φανερή διαφορά ένας άνθρωπος µε ∆ΕΠΥ, εκτός της υπερκινητικότητας. Η ∆ΕΠΥ είναι µια πολύ συχνή µαθησιακή δυσκολία. Σίγουρα υπάρχει µια δυσκολία έκφρασης, παρ’ όλα αυτά κάθε µαθητής µπορεί να έχει τις δικές του δυσκολίες. ∆εν θεωρώ ότι η ∆ΕΠΥ είναι τόσο τροµακτική όσο αφήνουν κάποια παιδιά να πιστεύουν ότι είναι… Τρεις στους πέντε µαθητές πιθανώς να έχουν. Είναι κάτι πάρα πολύ κοινό. Μπορώ όµως σίγουρα να πω για έναν τέτοιο άνθρωπο πως, για να ασχοληθεί µε οτιδήποτε στη ζωή του, θα πρέπει πραγµατικά να τον ενδιαφέρει, αλλιώς δεν θα είναι εστιασµένος σε αυτό. Γενικώς, αν τα παιδιά έχουν όρεξη και θέληση, η ∆ΕΠΥ σίγουρα δεν είναι η αιτία να τους σταµατήσει ούτε την προσπάθεια ούτε τα όνειρα.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved