Love is in the air! Η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει με νυφικό δίπλα στον Μαρτίκα! Ετοιμάζουν κουφέτα;
NDP Photo Agency
Showbiz

Love is in the air! Η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει με νυφικό δίπλα στον Μαρτίκα! Ετοιμάζουν κουφέτα;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ οι φήμες για τον αρραβώνα τους φουντώνουν μέρα με τη μέρα.

Θέμα συζήτησης των ημερών είναι οι viral φωτογραφίες του ζευγαριού, όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει ντυμένη νύφη δίπλα στον αγαπημένο της ενώ εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Αρραβωνιάστηκε το ζευγάρι;

Με αφορμή τα δέκα χρόνια Yes I Do πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή πασαρέλα γεμάτη από διάσημες νύφες, ανάμεσά τους και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έδειχνε πανέμορφη και λαμπερή, ντυμένη στα λευκά.

Ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλευρό της για να την υποστηρίξει και να τη χειροκροτήσει θερμά κατά τη διάρκεια του catwalk, όπως κάνει πάντα.

martikas-andriotou21.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά, δείχνοντας τον έρωτά του.

Πριν από λίγες μέρες ο γνωστός φαρμακοποιός και η όμορφη influencer μίλησαν στο Breakfast@Star για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς.

Αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στην κάμερα του Star: «Θα ήθελα να κάνω παιδί με τον Σπύρο, είναι πολύ καλός σύντροφος, είναι πολύ καλός άνθρωπος και θα γίνει πολύ καλός πατέρας. Όσα έχουμε συζητήσει για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρι».

Και με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Της αξίζουν τα μέγιστα! Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμες δεν θα είναι αυτό. Φτιάχτηκε το σπίτι, μένουμε μαζί, τα πάντα είναι τέλεια. Η συγκατοίκηση άψογη».

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας με έμμεσο τρόπο είπε ότι η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει να γίνει.

Λέτε η συγκεκριμένη εκδήλωση να ήταν καρμική για το ζευγάρι;

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved