Χρουσαλά – Πατίτσας: Θα τα χάσετε με το γυμναστήριο του σπιτιού τους!
Showbiz

Χρουσαλά – Πατίτσας: Θα τα χάσετε με το γυμναστήριο του σπιτιού τους!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν ένα εξοπλισμένο γυμναστήριο στο σπίτι τους και θα πάθετε πλάκα όταν το δείτε!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στο σπίτι τους στο Ελληνικό προκειμένου να μη χάνουν χρόνο στα γυμναστήρια.

Τόσο η Μαριέττα όσο και ο εφοπλιστής σύζυγός τους λατρεύουν την άσκηση και γι’ αυτό έχουν φτιάξει στο σπίτι τους στα Νότια προάστια έναν χώρο που γυμνάζονται!

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαριέττα έχει δημοσιεύσει σε instastories της στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

Επιστρέφει η Μαριέττα Χρουσαλά στην τηλεόραση;

fb214e2d48e4458f91e0d3b042074e6a.jpg

Ο Λέων και η Μαριέττα μαζί με τα τρία παιδιά τους, τη Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο πλέον έχουν ως βάση την Ελλάδα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση είχε πει: «Προς το παρόν δεν συζητάω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά και με την οικογένεια, είναι γεμάτος ο χρόνος μου.». Και πρόσθεσε: «Έχω τρία παιδιά, σχολεία, δραστηριότητες… Είμαι full time μαμά και το απολαμβάνω».

Το ευτυχισμένο ζευγάρι τον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται και δείτε και εσείς το εντυπωσιακό γυμναστήριο του σπιτιού του στα Νότια προάστια.

Διαβάστε επίσης:

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα παιδιά της έκαναν έφοδο στα γλυκά

Οι τρυφερές ευχές της Χρουσαλά: Πόσων ετών γίνεται ο Πατίτσας

Χρουσαλά – Πατίτσας: Το μαγευτικό φαινόμενο της φύσης, Βόρειο Σέλας φώτισε τον ουρανό και ήταν εκεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved