Έτσι περνούν οι celebrities την Καθαρά Δευτέρα!
Showbiz

Έτσι περνούν οι celebrities την Καθαρά Δευτέρα!

Καθαρά Δευτέρα: Οι celebrities τηρούν την παράδοση... με σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική, χορό και φυσικά το πέταγμα του χαρταετού.

Μπορεί η Πάτρα να είχε την τιμητική της αυτές τις ημέρες με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και το καρναβάλι να τελείωσε με το κάψιμο του καρνάβαλου, αλλά και οι celebrities που δεν βρέθηκαν εκεί, περνούν την Καθαρά Δευτέρα με αγαπημένα πρόσωπα και τηρούν τα έθιμα.

Την Καθαρά Δευτέρα κατά το έθιμο τρώμε λαγάνα, αλλά και άλλα νηστίσιμα όπως ταραμά και θαλασσινά. Επίσης είναι η μέρα του χαρταετού. Απαραίτητα στοιχεία της Αποκριάς θεωρούνται τα κούλουμα και ο χαρταετός.

Photo-by-Sissy-on-March-18-2024.-May-be-an-image-of-3-people-people-standing-kite-umbrella-parachute-parasol-and-outdoors..jpg

Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί «καθαρίζονται» πνευματικά και σωματικά. Είναι μέρα νηστείας και αργίας. Η νηστεία διαρκεί για 40 μέρες, όσες ήταν και οι μέρες νηστείας του Χριστού. Εορτάζεται 48 ημέρες πριν την Κυριακή της Ανάστασης του Χριστού, το χριστιανικό Πάσχα.

Πώς λοιπόν πέρασαν οι celebrities;

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέταξε τον χαρταετό με τα παιδιά της, η εγκυμονούσα Ντάνη Γιαννακοπούλου πέταξε χαρταετό με τον σύζυγό της, η Φαίη Σκορδά έφαγε σαρακοστιανά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψήνει ψάρια για την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση, ο Χρήστος Φερεντίνος την "τσάκισε" τη λαγάνα στη διαδρομή για το σπίτι, ενώ ο Λάμπης Λιβιεράτος έφτιαξε λαγάνα με τα χεράκια του, η Κατερίνα Καινούργιου είναι με τα αγαπημένα της πρόσωπα αυτή τη μέρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήρτησε ένα βίντεο που έγινε για λίγο παιδί.

Δείτε στιγμιότυπα με τους celebrities την Καθαρά Δευτέρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved