Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο - Μου είπαν να γίνει εισαγωγή άμεσα
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο - Μου είπαν να γίνει εισαγωγή άμεσα

Καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Καραμίχος και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή του, αλλλά και την περιπέτεια υγείας του.

Αρχικά είπε: «Κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει ο κύκλος του φόβου. Αισθανόμουν ότι δεν άνηκα εκεί, δε με καταλάβαιναν, έπρεπε κάπως να καλύψω τη μοναξιά μου και άρχισα τα ταξίδια. Δεν έχω παράπονο από τους γονείς μου, είχα αρχίσει από πολύ μικρός να διαβάζω και να ψάχνομαι. Ο πατέρας μου είναι πολύ πιο ανοιχτός, η μανά μου λίγο πιο συντηρητική»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Έκανα εξετάσεις μαζί με την κόρη μου, και λέει ο γιατρός όλα καλά για εκείνη και σε μένα “Περιμένετε λίγο”. Είχαν μαζευτεί πολλά, πολύς θυμός, πολύ απειλή, το ένιωθα ότι κάπου θα έσπαγε. Πολλές ανατροπές, αλλαγές, πολλή πίεση. Με κατηύθυναν πάρα πολύ σωστά, αναθεώρησα τα πάντα. Το είπα πρώτα στην κόρη μου γιατί ήταν μαζί μου. Περνάς το στάδιο του θυμού, του φόβου, προσπαθείς να βρεις ποιος φταίει».

Γιώργος Καραμίχος: «Σταμάτησα το γύρισμα γιατί ήταν απλήρωτο το συνεργείο»

karamixos211.jpg

Ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία και εκείνος απάντησε ότι δεν προλαβαίνει λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και κατέληξε λέγοντας: «Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει “είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω”. Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»!

Διαβάστε επίσης:

Καραμίχος σε Μπάρκα: «Δεν τολμάς να μπήξεις το δάχτυλο βαθιά στην πληγή» - Το on air μήνυμά της

Καραμίχος: «Προτεραιότητά μου είναι η υγεία, γιατί πέρυσι έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο...»

Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ήμουν στο Εθνικό, έλεγα πως δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved