Πέγκυ Ζήνα και Ρούλα Κορομηλά αντάλλαξαν λόγια αγάπης: «Όσο ζω θα σου κρατάω το χέρι»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα και Ρούλα Κορομηλά αντάλλαξαν λόγια αγάπης: «Όσο ζω θα σου κρατάω το χέρι»

Μια πολύ όμορφη και άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Πέγκυ Ζήνα για τη Ρούλα Κορομηλά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη τραγουδίστρια, πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Το πιο μεγάλο και φωτεινό μου αστέρι…η Ρούλα μου ήρθε να με ακούσει την Κυριακή🌟Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν περιγράφονται.. Όταν βλέπω περηφάνεια στα μάτια της, να καμαρώνει στους φίλους της σαν να έχει κερδίσει ένα προσωπικό της στοίχημα που έβαλε το 1998, δακρύζω.. γιατί μου κρατούσε πάντα έτσι το χέρι όπως σ αυτή τη φωτογραφία…

Κι έχοντας ανακαλύψει τόσα ταλέντα στην πορεία της, δεν ανησυχούσε ποτέ αν θα αναγνωριστώ ως τραγουδίστρια αλλά αν θα επιβεβαιωθεί το ένστικτό της ότι τα φώτα δεν θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα μου ποτέ… Αυτό με συμβούλευε πάντα… Κι εγώ που την αγάπησα από παιδί βαθιά, ήμουν ευγνώμων που την είχα στη ζωή μου και θα είμαι για πάντα. Σε λατρεύω φαντορούλα μου❤️❤️ @roulakoromila».

Σπίτι με το MEGA - Η Ρούλα Κορομηλά τραγουδά το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» ξανά μετά από 31 χρόνια

peggyzina_official_1710853563_3327203304784206845_2245640880.jpg

Και τότε η Ρούλα Κορομηλά της απάντησε: «Αγαπημένο και χαρισματικό μου πλάσμα. Σε θαύμαζα την Κυριακή κ που κ που «μάλωνα» και ένα δάκρυ μου που έτρεχε δειλά… Συγκίνηση ναι, γιατί σε βλέπω να ξεδιπλώνεις με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα το μεγαλείο της φωνής σου σε όλα τα τραγούδια που μοναδικά ερμηνεύεις. Δικά σου και μη. Περήφανη λέει; Μόνο; Ευτυχισμένη. Έφυγα γεμάτη από πολλά γλυκά συναισθήματα που μόνο εσύ έχεις την ικανότητα να μου προσφέρεις κάθε φορά που σε ακούω.

Πάντα όσο ζω θα σου κρατάω το χέρι. Πάντα θα σε κρατάω γερά στην καρδιά μου. Πάντα θα νοιάζομαι για σένα. Πάντα θα καμαρώνω για την πορεία σου και για όσα έχεις καταφέρει με κόπο, σκληρή δουλειά και πειθαρχία!

Πάντα θα χαμογελάω όταν ακούω να σε επιβραβεύουν. Και εννοείται πως πάντα θα σε « μαλώνω» .Έτσι γιατί χαμογελάνε τα μάτια σου όταν ακούς τις φωνές μου . Θα ξανάρθω. Ετοιμάσου…
Σ αγαπώ κ εγώ αλλά όπως ξέρεις και όλη η οικογένεια μου. ❤️❤️❤️ Είσαι το ταλαντούχο και γλυκό κορίτσι μας. ❤️❤️❤️».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C4smccFKxv9/

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα: «Το να φοράει η JLo ένα κορμάκι σε ένα στάδιο, δεν είναι το ίδιο με πίστα μπουζουκιών»

Πέγκυ Ζήνα- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Sold out πρεμιέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved