Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή ύστερα από την κίνηση γενναιοδωρίας
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή ύστερα από την κίνηση γενναιοδωρίας

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα πριν από περίπου 10 μέρες και ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα για την Espresso, Ήταν αρχές Μαρτίου, όταν ο Μάρκος Σεφερλής υπό άκρα μυστικότητα κάλεσε τον πάλαι ποτέ καλό του φίλο και συνεργάτη Γιώργο Λαμπάτο στην πρώτη ανάγνωση για το έργο που πρόκειται να ανεβάσει το καλοκαίρι. Ενα έργο έκπληξη, στο οποίο Σεφερλής και Λαμπάτος θα έχουν ρόλους που θα τους θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Γιώργος Λαμπάτος: Η κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου στον ηθοποιό

lampatos.jpg

Οι δύο παλιοί συνεργάτες, που όλα αυτά τα χρόνια τούς είχαν ενώσει τόσα πολλά και άλλα τόσα τούς είχαν χωρίσει, ούτε στιγμή δεν ένιωσαν την παραμικρή αμηχανία σε αυτή τη συνάντηση. «Ηταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Μάρκο, αντιθέτως μας συνδέει μια βαθιά φιλία που από λάθη παραλίγο να σβήσει. Και θα ήταν πολύ άδικο αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος παραδέχτηκε πως η πρώτη ανάγνωση του έργου έχει γίνει.

Λαμπάτος για Μόρτζο μετά την ατυχή συνεργασία τους: «Είναι γενικότητες και αοριστολογίες όσα λέει»

labatos-4.jpg

«Ο Μάρκος με ρώτησε λεπτομέρειες για το πώς είναι η υγεία μου και πώς περνούσα όλα αυτά τα χρόνια. Ηταν τόσο πολύ ζεστός μαζί μου, που δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι δεν υπήρξαμε φίλοι και παλιοί συνεργάτες. Και πάλι θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη μεγάλη του καρδιά. Θα τον ευγνωμονώ για πάντα» ανέφερε στην εφημερίδα συγκινημένος ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος ο Μόρτζος για τον Λαμπάτο: «Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι και μπεκρής»

Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω κινδυνεύσει λόγω του Φιλιππίδη. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε…»

Λίλιαν Φωκά: Η άγνωστη σχέση με τον Λαμπάτο, οι φήμες και η αλήθεια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved