Αλέξανδρος Σταύρου: Η ζωή μακριά από τα φώτα, ο γάμος με την Τουμασάτου & η κόρη τους Χρυσηίδα
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: Η ζωή μακριά από τα φώτα, ο γάμος με την Τουμασάτου & η κόρη τους Χρυσηίδα

O ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου δεν έχει δώσει αφορμή να σχολιαστεί ποτέ. Μας έχει απασχολήσει μόνο με την καριέρα του και σπάνια με την προσωπική του ζωή. 

Ο Αλέξανδρος Σταύρου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1970, κατάγεται από το Χρώμιο Κοζάνης, είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και έχει παντρευτεί τη Μαριάννα Τουμασάτου.

202001291024510.783A9923_MARIANA_TOYMASATOY_ALEKSANDROS_STAYROY_29012020.jpg

Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Οι δυο τους πέρα από επιτυχημένοι ηθοποιοί, είναι τρυφεροί γονείς για τη μονάκριβη κόρη τους.

Για ποιο λόγο αποφεύγει τις συνεντεύξεις;

Ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάθε φορά που δημοσιεύει κάποια φωτογραφία του μας εκπλήσσει ευχάριστα! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συνεντεύξεις του. Είναι άξιο σχολιασμού πως κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής παρουσίας του στη σειρά “Βέρα στο δεξί”, ο ηθοποιός δεν έδωσε καμία τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ η παρουσία του στα περιοδικά και τις εφημερίδες είναι ελάχιστες.

Η σύζυγός του, Μαριάννα Τουμασάτου, είχε πει: «Δεν του είναι ευχάριστο. Δεν περνάει καλά με αυτό. Οπότε το αφήνει στην ησυχία του. Γιατί να βασανιστεί; Δημόσια δεν του είναι απαραίτητο να μάθουμε κάτι για εκείνον. Δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Δεν τον ταλαιπωρεί. Το άλλο είναι μια συνθήκη που δεν το θέλει. Οπότε μια χαρά. Γιατί να μπει στη διαδικασία; Έχει πολλές προτάσεις. Είχε προτάσεις και από εκπομπές με συγκλονιστική διαδρομή για να είναι στην πρεμιέρα. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ευγενικός για την πρόταση. Το καταλάβαινε πως του κάνανε την τιμή να τον καλούνε στην πρεμιέρα και παρότι ήθελε να το κάνει δεν προχώραγε».

Η ζωή του με τη Μαριάννα Τουμασάτου:

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Οι άνθρωποι είτε είναι ανταγωνιστικοί είτε δεν είναι, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνουν. Απλώς στο δικό μας επάγγελμα είναι πιο εμφανές.»

202002102334000.3863_TOYMASATOY_STAYROY_10022020.jpg

Πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του;

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση, όταν μας σύστησαν για πρώτη φορά, ήταν η ευγένειά του και το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι. Το πρώτο διάστημα δεν είχαμε πολλές κοινές σκηνές και έτσι λέγαμε μόνο ένα “γεια”. Όταν γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, από αυτούς που λες “μωρέ, τι καλή ψυχή πρέπει να έχει αυτός…”» σχολίαζε σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγό της που γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς Βέρα Στο Δεξί.

«Όταν ξανασυναντηθήκαμε στη “Βέρα στο Δεξί” και γνωριστήκαμε καλύτερα, γιατί παίζαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί, άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα το ένα μετά το άλλο» συνέχιζε η ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου σημείωσε: «Η Μαριάννα είναι ένα πλάσμα που με το που το βλέπεις δεν θέλεις να το χάσεις από τα μάτια σου! Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, που την είχα δει, πριν συστηθούμε και γνωριστούμε καλύτερα, δεν ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved