Σαρμπέλ: «Είμαι ερωτικός μετανάστης» - Η νέα ζωή του στο Κατάρ, η Μαρίνα Σάττι και η Eurovision
NDPPHOTO
Showbiz

Σαρμπέλ: «Είμαι ερωτικός μετανάστης» - Η νέα ζωή του στο Κατάρ, η Μαρίνα Σάττι και η Eurovision

Ο Σαρμπέλ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την απόφασή του να γίνει ερωτικός μετανάστης στο Κατάρ, καθώς και για το hot θέμα των ημερών, τη Eurovision

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» κι ανέφερε αρχικά: «Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ, γιατί είναι κι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης».

Σαρμπέλ: «Είχα κάνει τέσσερις εγχειρήσεις στο Λονδίνο γιατί έβγαζα συνέχεια όγκους»

0444_SARBEL_2852022.jpg



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με το Λονδίνο: «Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μια οικογενειακή εταιρία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις, από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μια κλασική ορχήστρα».

Όσον αφορά την Eurovision και το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι, ο Σαρμπέλ δήλωσε:

«Το ωραίο που κάνει αυτό το κομμάτι είναι ότι συζητιέται πολύ. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ το ακούς, τόσο πιο πολύ σου αρέσει. Είναι ό,τι πρέπει για Eurovision. Η Eurovision θέλει μια τρέλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι πάντα σοβαρό. Πιστεύω ότι θα φτάσει πεντάδα».

satti.jpg

Τέλος, μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της καταγωγής του όταν έλαβε μέρος ο ίδιος στην Eurovision: «Θυμάμαι ότι είχαν πει σε μια εκπομπή "αυτός δεν είναι καν Έλληνας, είναι Ιρακινός". Κατ' αρχήν, είμαι Κυπριολιβανέζος του Λονδίνου. Δεν μου άρεσε αυτό το σχόλιο, γιατί ήταν στενόμυαλο. Πλέον, η Εurovision έχει γίνει πολύ πιο κοσμοπολίτικη».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Σαρμπέλ:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved