Βαλαβάνη για Ντάνο: «Το λέω εδώ & το λέω πρώτη φορά αυτό... Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και...»
Showbiz

Βαλαβάνη για Ντάνο: «Το λέω εδώ & το λέω πρώτη φορά αυτό... Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να πει κάτι για πρώτη φορά δημόσια και αυτό αφορούσε στον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο

Όταν εκείνος, στο πλαίσιο της παρουσίας της Ευρυδίκης στην εκπομπή Night Out, της έκανε μία ερώτηση και συγκεκριμένα, ποιον άντρα θα διάλεγε αν έπρεπε να ζήσει κάπου απομονωμένα και μέσα στη φύση, εκείνη απάντησε μονομιάς ότι θα επέλεγε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε εξηγώντας:

Λύγισε η Βαλαβάνη με την έκπληξη της αδερφής της -«Συγκινούμαι! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί»

Valavani-768x1024.jpg

«Μου δίνεται η αφορμή με αυτή την ερώτηση να πω δύο λόγια. Με τον Γιώργο το 2017 η σχέση μας πέρασε από σαράντα κύματα. Όταν έφυγαν όλοι οι πιο “κολλητοί” μου και έμεινα με τον Γιώργο για αρκετό διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που, ενώ δεν τα πηγαίναμε καλά, με στήριξε όσο κανένας άλλος. Και το λέω εδώ και το λέω πρώτη φορά αυτό! Με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Εκεί μέσα αυτό το παιχνίδι για μια γυναίκα είναι πολύ δύσκολο».

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε από τον Βασάλο

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας: «Είμαι πολύ δυναμική, αντέχω! Αλλά υπήρχαν μέρες και ειδικά μετά από 6 μήνες που ήμασταν εκεί... Ο Γιώργος ήταν αυτός που με φρόντιζε, με εμψύχωνε, μου μαγείρευε. Είχαμε μια πολύ ωραία συμβίωση προς το τέλος του παιχνιδιού. Δεν θα σταθώ στις κόντρες. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved