Χρήστος Δάντης: «Ραγίζει καρδιές» μιλώντας για τον αδελφό του - «Βασανίστηκε πολύ, είχε...»
Showbiz

Χρήστος Δάντης: «Ραγίζει καρδιές» μιλώντας για τον αδελφό του - «Βασανίστηκε πολύ, είχε...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Δάντης το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδελφού του και ηθοποιού, Σάββα Αξιώτη.

Όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

«Ο αδελφός μου ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πάρα πολλά. Με συμφιλίωσε σε πάρα πολλά, πολλές καταστάσεις. Τον έχασα πριν τέσσερα χρόνια. Μου έμαθε το θέατρο… Με έπαιρνε μαζί του παντού, μου έμαθε το θέατρο, τον κινηματογράφο, το μιούζικαλ, σπουδαίους τραγουδιστές. Ας πούμε ότι ήταν πατρική φιγούρα για μένα. Είχαμε 17 χρόνια διαφορά.

1676529377877-817817301-dantis-(5).jpg

Ο αδελφός μου βασανίστηκε πάρα πολύ. Είχε ψυχικά προβλήματα, ψυχολογικά. Από τα 38-39 και μετά μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Βασανίστηκε πάρα πολύ. Χάθηκε. Τον έχασε τον εαυτό του. Χάσαμε κι εμείς τον Σάββα που ξέραμε, δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος ο αλέγκρος, ο μπριόζος που ξέραμε. Βασανίστηκε πάρα πολύ.

Διέκοπτε τις θεραπείες του, που του στοίχισε. Τον είχε αναλάβει η μάνα μου, μεγάλωσε η μάνα μου, έφυγε από τη ζωή και μέσα στην επόμενη τριετία έφυγε κι εκείνος. Καταρρέει ένα οικοδόμημα μπροστά σου. Όταν έχεις έναν άνθρωπο και τον θαυμάζεις και μόνος του, χωρίς να έχει τελειώσει το γυμνάσιο, έμαθε αγγλικά, γαλλικά και ελάχιστα ισπανικά για να συνεννοείται, ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος. Όταν αντιστρέφονται οι ρόλοι, και γίνεσαι εσύ ο προστάτης αυτού του ανθρώπου…», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved