Χατζηπαναγιώτης: Η επίσκεψη της Μπάρκα στο νοσοκομείο & η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου
Showbiz

Χατζηπαναγιώτης: Η επίσκεψη της Μπάρκα στο νοσοκομείο & η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται στο νοσοκομείο και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα τον οποίο έχει σα δεύτερο πατέρα της.

Η ίδια σήμερα, 22 Μαρτίου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη: «Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα και τα τηλέφωνα, ο Χρήστος πέρασε μία περιπέτεια υγείας και το λέω επειδή έγινε γνωστό σήμερα. Την Τετάρτη υπέστη έμφραγμα… δεν έχω πάρει την άδειά του για να μιλήσω…

Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας… Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, είναι σε μονάδα ειδικής θεραπείας που παρακολουθείται… Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις»!

Μπάρκα για Χατζηπαναγιώτη: Πέρασε δύσκολα! Έπαθε έμφραγμα, την ώρα που ήταν με τη μαμά μου!

danai-mparka-gi-xatzhpanagioti.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Συνέβη ξαφνικά που ευτυχώς ήταν με τη μαμά μου (Βίκυ Σταυροπούλου) και αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά… ήταν τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό! Πέρασε δύσκολες στιγμές που αυτός θα αποφασίσει αν θέλει να τα μοιραστεί… Τολμώ να πω τέλος καλό, όλα καλά»

Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της όπου κρατάει το χέρι του ηθοποιού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σε αγαπάω».

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved