«Έγραφαν ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της έστειλα "αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας"»
Showbiz

«Έγραφαν ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της έστειλα "αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας"»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» με την Κέλλυ Βρανάκη μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος, το απόγευμα του Σαββάτου 23/3.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε γραφτεί ότι είναι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και χρειάστηκε να της στείλει μήνυμα για να μιλήσουν.

«Το πιο ακραίο πράγμα που έχουν γράψει για μένα είναι ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από κάποια χρόνια. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, ήταν τιμή μου. Της έστειλα και μήνυμα. “Αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας”» της έγραψα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Το Shopping Star και το βασικό λάθος στο στιλ των Ελληνίδων

iliana-(2).jpg

«Έχει τύχει να βγω και ραντεβού από τα social media. και ναι, πήγε καλά. Κοίταξε, είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος για να βρεθείς με τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο δηλαδή από ότι παλαιότερα. Έρχεσαι εδώ στο σετ, βλέπεις κάποιον που θεωρείς ότι ταιριάζετε, σου αρέσει, σου εξάπτει το ενδιαφέρον και τον βρίσκεις πανεύκολα. Παλιότερα που θα τον έβρισκες; Έτσι, όμως. Το είμαι στο σπίτι μου και σκέφτομαι ότι μου αρέσει η Ουινόνα Ράιντερ και θα την βρω και θα της στείλω μήνυμα, νομίζω ότι είναι πια στα πλαίσια της φαντασίωσης» εξήγησε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος:

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μη μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ! Η Ραμόνα ντύνεται σαν μούμια»

Μοναδικά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της που ήταν & ο έρωτάς της, ο Καραβασάνης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και... αγνόησε τους δημοσιογράφους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved