Νεκταρία Γιαννουδάκη: Οι φήμες χωρισμού, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και οι επιτυχίες
NDPPHOTO
Showbiz

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Οι φήμες χωρισμού, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και οι επιτυχίες

Μετά τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, φήμες θέλουν και τη Νεκταρία Γιαννουδάκη να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Realnews η Νεκταρία Γιαννουδάκη φαίνεται να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Μοσχοβίτη, από τα τέλη του 2023.

Ψυχοκόρες-Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο ρόλος της ως Αρχοντούλα, η ηλικία, η μητρότητα & η Νέα Υόρκη

Gianoudaki

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ρέθυμνο και ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και βάφτισαν και την κορούλα τους, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο ρόλος στον Σασμό & οι Ψυχοκόρες

Τη Νεκταρία Γιαννουδάκη τη γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ο ρόλος της στον Σασμό ως Σοφία ήταν αυτός που εκτόξευσε τη δημοφιλία της. Εκεί ήρθε και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της καθώς κι εμείς ως τηλεοπτικό κοινό είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο.

Τώρα την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά Ψυχοκόρες σε έναν ρόλο ο οποίος έχει αγαπηθεί από το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Gianoudaki

Η Αρχοντούλα, ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά Ψυχοκόρες, είναι οικονόμος της οικίας Κοτρώτση. Αθόρυβη, άψογη, ατσαλάκωτη. Δεν έχει προσωπική ζωή και δεν δένεται με τις ψυχοκόρες που έρχονται και φεύγουν, όμως, αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς. Το μυστικό που τη δένει με την οικογένεια, θα αποκαλυφθεί και σύντομα θα αλλάξει τη ζωή όλων…

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη ξεκάθαρα έχει αναδείξει όλη την υποκριτική της δεινότητα μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο και μέρα με τη μέρα κερδίσει όλο και περισσότερο πρόσφορο έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved