Μίντλετον: Μήνυμα συμπαράστασης από τη Χρουσαλά - «Αν είσαι μαμά, έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι»
Instagram / mariettachrousala / princeandprincessofwales
Showbiz

Μίντλετον: Μήνυμα συμπαράστασης από τη Χρουσαλά - «Αν είσαι μαμά, έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι»

Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, με πολλές Ελληνίδες celebrities να στέλνουν το δικό τους τρυφερό μήνυμα για υποστήριξη και γρήγορη ανάρρωση.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που θέλησαν να δείξουν τη στήριξή τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία κοινοποίησε ένα κολάζ φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον γράφοντας στη λεζάντα:

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει σύντομα».

Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης από την ελληνική showbiz- «Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή»

Marietta-Chrousala - Kate Middleton

Η διάγνωση με καρκίνο & οι θεωρίες συνωμοσίας

Σε μία στιγμή που οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν και το Παλάτι έμοιαζε να αδυνατεί ελέγξει την κατάσταση και τις διαρροές ή τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της, η Κέιτ Μίντλετον πήρε τη γενναία απόφαση να παραδεχτεί τι πραγματικά της συμβαίνει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποφάσισε σε ένα βίντεο να βγει και να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της που την έχει αναγκάσει αυτό τον καιρό, όπως παραδέχτηκε και η ίδια να κάνει χημειοθεραπείες μετά τον καρκίνο που εμφάνισε.

Όπως η ίδια τόνισε στο βίντεό της, αρχικά όταν οι γιατροί αποφάσισαν να τη χειρουργήσουν, είχαν αποκλείσει την ύπαρξη καρκίνου, κάτι που όμως τελικά δεν ίσχυε καθώς μετά την επέμβαση και αντίστοιχες εξετάσεις ενδελεχείς που έγιναν, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Δείτε εδώ το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να ανακοινώνει πως πάσχει από καρκίνο:

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved