Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Σας αγαπώ»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Σας αγαπώ»

25η Μαρτίου: Με αφορμή την εθνική μας επέτειο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έγραψε τις σκέψεις της, μέσα σε λίγες γραμμές ενώ μοιράστηκε μαζί μας και κάποιες φωτογραφίες της.

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους. Εγώ στην Αθήνα. Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει.

25η Μαρτίου: Περήφανοι οι celebrities! Καμάρωσαν τα παιδιά τους στην παρέλαση & τις σχολικές γιορτές

elzouganeli_1711358313_3331437450359925152_27739371.jpg

Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει.🌔 Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι.😇

Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές 🥀να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές. Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο.😋 Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ ❤️ #25ημαρτίου #eleonorazouganeli #photooftheday», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/C47pLd1IA5C/

Διαβάστε επίσης:

Θυμάστε τον Γιάννη Κατράνη; Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Χρήστος Καλαβρούζος: Έτσι είναι στα 85 του ο γνωστός ηθοποιός από την ταινία «Παπαφλέσσας»

25η Μαρτίου: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τσολιάς και σημαιοφόρος - Σπάνιες φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved