Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή, είναι πένθος»
Showbiz

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή, είναι πένθος»

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Χρήστος Δάντης, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha και στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετέχει στο Survivor.

«Χάνεις λίγο την μπάλα, όταν αποχωρίζεσαι τον άνθρωπό σου. Δηλαδή έχεις συνηθίσει σε έναν ρυθμό ζωής, να βλέπεις έναν άνθρωπο κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή. Είναι πένθος», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Θυμάμαι πως, όταν παρουσιάστηκαν τα τέσσερα τραγούδια της Eurovision, δούλευα και ήρθε μια τραγουδίστρια από το μαγαζί. Την ρώτησα πως της φάνηκαν τα τραγούδια και μου είπε "μου άρεσαν πάρα πολύ των Σουηδών και ένα τούρκικο. Τέτοιοι που είμαστε, στο τέλος, το τούρκικο θα διαλέξουμε". Και εννοούσε το My Number One.

Survivor 2024: Χρήστος Δάντης: «Πολλοί πρώην επώνυμοι μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για την Ασημίνα»

Η μετέπειτα αντιμετώπισή μας, ότι είχαμε σίγουρο πως θα ξανακερδίσουμε την Eurovision, με πίκρανε. Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο. Τότε έπεσαν τρεις δημιουργοί, έγινε μια τεράστια παραγωγή, έπεσε πάνω ο Φωκάς Ευαγγελινός με όλα του τα μέσα. Ξεχνώντας ότι είχαμε την Έλενα Παπαρίζου που ήταν ένα υπερόπλο, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι, αρχίσαμε να το έχουμε πολύ βέβαιο την επόμενη χρονιά και να λέμε… εντάξει μωρέ, δικό μας είναι, θα το κερδίσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» στον αέρα η Ζαμπέτογλου με την ατάκα του Χρήστου Δάντη

Survivor 2024: Καταρρέει η Ασημίνα μόλις ακούει το δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο, από τον Χρήστο Δάντη

Survivor 2024: Δάντης: «Έχεις ρωτήσει αν μας ενοχλεί η λεπτή φωνούλα σου γραφικέ μου χαζούλη;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved