Χάρης Γρηγορόπουλος: «Είναι γεγονός ότι στον θίασό μας υπάρχουν φαγωμάρες»
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Είναι γεγονός ότι στον θίασό μας υπάρχουν φαγωμάρες»

Καλύτερα Αργά: Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για την παράσταση, Μάρτυρας Κατηγορίας.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Θοδωρή Κατσαφάδου που είπε στις κάμερες ότι ενημερώθηκε τόσο αυτός όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος ότι την επόμενη σεζόν δεν θα συμμετέχουν στην παράσταση.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Breakfast@Star, είχε πει ο ηθοποιός: «Είμαι στο Θέατρο Άνεσις στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”, είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίζουμε μια χαρά. Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει.

Πολυδερόπουλος: Απάντησε για την απομάκρυνσή του από το θέατρο - «Υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που...»

grhgoropoylos.jpg

Επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία και μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα. Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου».

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος Ντεμίρη-Γρηγορόπουλου στο Ναυάγιο! Τι αποκάλυψε η περήφανη μαμά!

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος που συμμετέχει στην παράσταση είπε στην Νέγκα:

«Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες σε κάτι που πάει καλά. Συνήθως εμφανίζονται όταν το έργο δεν έχει επιτυχία! Αυτό είναι λίγο περίεργο, το έζησα κι αυτό! Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω. Όπως και στη ζωή που σε μια παρέα ή σε ένα κοινωνικό σύνολο θα βρεθεί κάποιος που θα τον αντιπαθήσεις, έτσι είναι και στη δουλειά. Εμείς έχουμε συμπυκνωμένη ζωή στο θέατρο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η γνωριμία με τη Φωτεινή Ντεμίρη, ο έρωτας & ο γάμος τους που κρατάει 30 χρόνια

Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Θα δείτε πολλούς με βεβαρημένο παρελθόν να περνούν το κατώφλι της αυλής»

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της, Τίτος παίζει στη σειρά, Παραλία - Εσύ τον είδες;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved