Σάλος στη Μύκονο - «Εξαφάνισαν» την εκκλησία από τη βίλα που παραθέριζε για χρόνια ο Ρέμος
Showbiz

Σάλος στη Μύκονο - «Εξαφάνισαν» την εκκλησία από τη βίλα που παραθέριζε για χρόνια ο Ρέμος

Μπροστά σε μια απίστευτη «ανακάλυψη» που έχει προκαλέσει αντιδράσεις βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού.

Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν ότι η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα που παραθέριζε για χρόνια ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έχει θαφτεί κάτω από το χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα!

Ο κος Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι έχει πωληθεί.

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Οι αγκαλιές στο κέντρο της Γλυφάδας & το stylish casual look τους

remos.jpg

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία. Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή η οποία εκφράζεται μέσω των social media.

«Μπαζώθηκε και σκεπάστηκε με φρύγανα. Νέα ιδιοκτήτης του σπιτιού, νομίζω άλλου θρησκεύματος. Λύση για να μη κατεδαφιστεί», γράφει κάποιος.

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:

Διαβάστε επίσης:

Οι αγκαλιές του Ρέμου με τη Μαρινέλλα, το απόλυτο σικ σύνολο της Υβόννης & η no make up Παπαδοπούλου

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απόλαυσαν την υπέροχη κυρία Μαρινέλλα

Υβόννη Μπόσνιακ: H νυχτερινή έξοδος με τις φίλες της και το απόλυτο style trick του φθινοπώρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved