Μάκης Παντζόπουλος: Το μαγικό Insta του! Η Ελένη, η Μαρίνα και η... Άνδρος σε πρώτο πλάνο
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Το μαγικό Insta του! Η Ελένη, η Μαρίνα και η... Άνδρος σε πρώτο πλάνο

Υπέροχα φωτογραφία στιγμιότυπα δια χειρός Μάκη Παντζόπουλου.

Μπορεί ο Μάκης Παντζόπουλος να μην έχει προσωπικό προφίλ στο Instagram ωστόσο ακόμη και τις πιο προσωπικές φωτογραφίες που θέλει να μοιραστεί, τις ανεβάζει στον λογαριασμό που έχει φτιάξει για την ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άνδρο.

Μενεγάκη: Ζήτησε βοήθεια από τον πεθερό της - «Μου τα έφερε προχθές ο Μάκης και του είπα δεν μπορώ»

elenimenegaki-makis-pantzopoulos.jpg

Σε αυτόν τον λογαριασμό βλέπουμε φωτογραφίες υπέροχες τόσο από το νησί όσο και κάποιες -λιγότερες- με την κόρη του, Μαρίνα αλλά και την σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη.

Δες τις αναρτήσεις του

Ο Μάκης Παντζόπουλος κατάγεται από τα Λειβάδια της Άνδρου, αλλά γεννήθηκε στο Λονδίνο. Τελείωσε τη σχολή Μωραΐτη. Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε έπειτα τις σπουδές του στον οικονομικό τομέα στη Νέα Υόρκη.
Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγόρασε ένα κτήμα στην Άνδρο όπου έφτιαξε μία υπέροχη μονάδα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, το Όναρ.
Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή γνωστής εταιρίας των ζυμαρικών.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους υπήρξε... πρωτοσέλιδο!

1706866518727-683959936-makis-pantzopoulos.jpg

Ο Μάκης έχει τρελή αδυναμία στην μονακόρη του, Μαρίνα. Ο Μάκης και η Ελένη έχουν ανανεώσει την ξενοδοχειακή επιχείρηση, Όναρ στα Άχλα. Οι νέες βίλες της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη είναι άκρως εντυπωσιακές. Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ελένη Μενεγάκη: «Τέτοια είμαι το ομολογώ…» - Μάκη, ακούς;

Η μαντινάδα του Ζωιδάκη για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: «Πώς να μη λέμε τυχερό Ελένη τον Ματέο»

Ελένη Μενεγάκη: Σαββατοκύριακο στα Άχλα με τον Μάκη & τις δύο κόρες της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved